Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννα Τερζή: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! Πήγε Νέα Υόρκη, έγινε...Lady Gaga και βγαίνει με τον Xίλτον! Διαβάστε το ρεπορτάζ της News

21 Ιανουαρίου 2013
Γιάννα Τερζή: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! Πήγε Νέα Υόρκη, έγινε...Lady Gaga και βγαίνει με τον Xίλτον! Διαβάστε το ρεπορτάζ της News

Μετακόμισε από την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη.Aλλαξε χώρα, ρεπερτόριο και εμφάνιση, και τώρα πια η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, διαπρέπει ως ποπ τραγουδίστρια.

Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι από τις πρώτες Ελληνίδες της σύγχρονης γενιάς που αποφάσισε -λίγο πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση- να φύγει από την Ελλάδα για να κάνει μια νέα αρχή στη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω της οικογένεια και φίλους.

Γράφτηκε σε ωδεία, προσέλαβε μάνατζερ και όλα πήραν το δρόμο τους. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το πρώτο της αγγλόφωνο τραγούδι, με τον τίτλο «Love is your name», που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και παίζεται στα περισσότερα in clubs του Μανχάταν.

Η Γιάννα Τερζή άφησε τα πάντα πίσω της, οι δρόμοι για εκείνη άνοιξαν και ξεκινάει από το μηδέν την καριέρα της, χωρίς πια να φοβάται τη σύγκριση με τον πατέρα της και μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή.

Η «νέα» Γιάννα

Είναι πραγματικά απίστευτη η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η νεαρή τραγουδίστρια στην εμφάνισή της. Όλοι τη γνωρίσαμε με μακριά ξανθά μαλλιά, που άλλοτε τα ίσιωνε και άλλοτε τα έκανε μπούκλες, ενώ το στυλ της ήταν πάντα προσεγμένο, επιλέγοντας νεανικά και casual ρούχα. Ποτέ δεν προκάλεσε με την εμφάνισή της και πάντα κρατούσε διακριτική στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, η ίδια ήθελε να αποφύγει σχόλια όπως «κάνει καριέρα στις πλάτες του μπαμπά» ή «δεν φτάνει τον πατέρας της» και γι' αυτό φρόντιζε να κάνει διαφορετικά πράγματα.

Σιγά σιγά όμως άρχισε να απομακρύνεται από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η οικονομική κρίση βρισκόταν προ των πυλών και η Γιάννα φέρθηκε με έξυπνο τρόπο! Έφυγε νωρίς από μια χώρα που μαστίζεται από την ανεργία με μία βαλίτσα γεμάτη όνειρα και τώρα πια μπορεί με υπερηφάνεια να πει πως τα κατάφερε!

Μόλις έφτασε στη Νέα Υόρκη φρόντισε να ακολουθήσει τη μόδα που προστάζει η μητρόπολη του κόσμου. Πέταξε από πάνω της ό,τι θύμιζε την παλιά της ζωή και άλλαξε ριζικά. Έβαψε το μαλλί της σε χάλκινο χρώμα και πλέον οι ενδυματολογικές της επιλογές θυμίζουν Lady Gaga. Ρούχα πολύχρωμα με σκισίματα και διαφάνειες, παπούτσια-κοθόρνους και κορδέλες στα μαλλιά. Το στυλ της συνδυάζει τη δεκαετία του '60 και του '80. Έχει μεταμορφωθεί σε σέξι κορίτσι και δεν διστάζει για τις ανάγκες της Τέχνης να κυλιστεί ακόμα και στο πάτωμα ή να δεχτεί τα πειράγματα των χορευτών της.

Η αλλαγή μέσα στα τρία χρόνια που ζει στη Νέα Υόρκη είναι τεράστια! Κοιτάζοντας κάποιος τις φωτογραφίες, μπορεί να πει πως πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Όσοι την ξέρουν όμως, λένε πως η αλλαγή αφορά μόνο στην εμφάνισή της, αφού στον χαρακτήρα παραμένει ένα πολύ καλό παιδί.

Νυχτοπερπατήματα με τον Πέρεζ Χίλτον

Η Γιάννα Τερζή έχει καταφέρει με το σπαθί της να δικτυωθεί σε μια μεγάλη πόλη όπου οι ευκαιρίες είναι πολλές και χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να κερδίσουν μία.

Κατάφερε, κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα, να γίνει μία από τις πολλά υποσχόμενες, ανερχόμενες τραγουδίστριες της Νέας Υόρκης, ενώ σχεδόν κάθε εβδομάδα δέχεται προτάσεις για να εμφανιστεί live στα εκεί clubs.

Ένα από αυτά τα βράδια γνώρισε τον διάσημο κουτσομπόλη και πικρόχολο, όπως τον αποκαλούν, Πέρεζ Χίλτον, τον άνθρωπο που τρέμουν οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ για τα γραπτά του και ο οποίος έδειξε αμέσως τη συμπάθειά του προς τη Γιάννα. Πρόκειται για έναν καλό φίλο για την Ελληνίδα, που θα μπορούσε να της ανοίξει νέους ορίζοντες.

Δείτε φωτογραφίες της από το παρελθόν...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share