Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση σε εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων του εξαδέλφου Τσακαλώτου έκανε ο Ρουβίκωνας!

5 Δεκεμβρίου 2017 16:25
Επίθεση σε εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων του εξαδέλφου Τσακαλώτου έκανε ο Ρουβίκωνας!

Επίθεση σε εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων η οποία προσφάτως ανέλαβε τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ πραγματοποίησαν πριν από περίπου 20 λεπτά κουκουλοφόροι οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι μέλη του Ρουβίκωνα.

Περίπου πέντε άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έσπασαν τις τζαμαρίες στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Qualco, επί της οδού οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στο Μαρούσι.

Μέτοχος στην Qualco είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος, εξάδελφος του υπουργού Οικονομικών.
Κατά πληροφορίες οι άγνωστοι κουκουλοφόροι ήταν πέντε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έσπασαν τις τζαμαρίες στα γραφεία της εταιρείας και κατέστρεψαν υπολογιστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Μενεγάκη «ξαναχτύπησε» με νέα φωτογραφία στο instagram!

«Είμαστε τρομοκρατημένοι, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος» είπε στο protothema υπάλληλος της εταιρείας.

Προσφάτως, η εταιρεία Qualco ανέλαβε τη διαχείριση των απλήρωτων λογαριασμούς της ΔΕΗ μέσω διαγωνισμού.

Ποια είναι η εισπρακτική Qualco

Η Qualco, της οποίας μέτοχος είναι ο εξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστης, θεωρείται απ' τις αναπτυσσόμενες εταιρείες διαχείρισης οφειλών που με επίκεντρο την Ελλάδα επιχειρεί να διευρύνει τις εργασίες της.

Έχοντας κλειδώσει τη μεγάλη «δουλειά» της διαχείρισης των ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ από την οποία αναμένεται να λάβει 12 εκατ. ευρώ, η εταιρεία επιχειρεί να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά, η οποία τώρα ανοίγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου νούμερο 2: Συνελήφθη γιος Έλληνα αστυνομικού για εμπόριο ναρκωτικών! Ο λόγος για...

Με βάση το συμφωνητικό που ενέκρινε το ΔΣ της ΔΕΗ η αμοιβή του αναδόχου, της Qualco δηλαδή, θα καθορίζεται ως ποσοστό επί των εισπράξεων οφειλών.

Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της εταιρείας, η λειτουργία της ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης 10ετίας και ειδικεύεται στην οργάνωση και διαχείριση ανεξόφλητων οφειλών προσφέροντας ένα «μπουκέτο» υπηρεσιών ανάλυσης, συμβουλευτικής αλλά και διαχείρισης χρέους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Οι δύο νέοι μονομάχοι και η δεύτερη ασυλία! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

Τα κεντρικά της γραφεία είναι στην Ελλάδα, στο Μαρούσι. Ωστόσο διαθέτει γραφεία σε Γαλλία, Κύπρο και Βραζιλία ενώ σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της, έχει 70 πελάτες σε 15 διαφορετικές χώρες για τους οποίους αναλύει την αξία των δανειακών χαρτοφυλακίων τους, συντονίζει τις εισπράξεις και βελτιώνει τις επιδόσεις τους.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share