Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η ατζέντα της κόκας «καίει» το Κολωνάκι! Σεισμός στην showbiz από τις 31 ιδιόχειρες σημειώσεις του Σέρβου «Εσκομπάρ»

5 Δεκεμβρίου 2017 10:16
Η ατζέντα της κόκας «καίει» το Κολωνάκι! Σεισμός στην showbiz από τις 31 ιδιόχειρες σημειώσεις του Σέρβου «Εσκομπάρ»

Σεισμικές δονήσεις 31 ρίχτερ συγκλονίζουν την εγχώρια showbiz!

Τόσες είναι οι ιδιόχειρες σημειώσεις στην αντζέτα φωτιά του μυστηριώδους Ιβάν που έχουν κάνει βαρύγδουπα ονόματα να τρέμουν καθώς περιέχουν στοιχεία για τις ποσότητες κόκας άριστης ποιότητας τις οποίες αγόραζαν από τον Σέρβο «Εσκομπάρ» με την πανάκριβηυ Porsche, που σύχναζε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Στη δικογραφία για την εξάρθρωση του κυκλώματος που έχει στη διάθεσή της η Espresso αποκαλύπτεται ότι στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας όπου βρέθηκε η ποσότητα – μαμούθ των 136 κιλών κοκαίνης οι αστυνομικοί της Δίωηξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν σημειώσεις του Σέρβου φαντομά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φετινή χριστουγεννιάτικη τρέλα θέλει στήθη στολισμένα Ρούντολφ το ελαφάκι! (photos)

Σε αυτές αναφέρονται κωδικοποιημένα τα ονόματα των πελατών του από τα χλιδάτα σαλόνια της Αθήνας, οι ποσότητες άσπρης σκόνης που τους διέθετε και τα χρηματικά ποσά ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ που πλήρωναν για να την αποκτήσουν.

Το ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι που βρίσκονται τα υπόλοιπα από τα συνολικά 381 κιλά κοκαίνη που εισήχθησαν στην Ελλάδα. Από την ειδική κρυπτή που εντοπίστηκε στο νοικιασμένο για τρεις μήνες αντί 4.500 ευρώ διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος η Διώξη Ναρκωτικών κατέσχεσε 136 κιλά και 75 γραμμάρια.

Ως τώρα παραμένει άγνωστο αν τα υπόλοιπα 245 κιλά έχουν ήδη διατεθεί στην εγχώρια αγορά ή είναι κρυμμένα κάπου άλλου.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share