Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μαίρη Τσαγκαράκη-Ελμάζη: Η ...πέτρα του σκανδάλου μιλάει στη News! «Αγαπώ τον άντρα μου και θα είμαι δίπλα του ό,τι και να γίνει»

21 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μαίρη Τσαγκαράκη-Ελμάζη: Η ...πέτρα του σκανδάλου μιλάει στη News! «Αγαπώ τον άντρα μου  και θα είμαι δίπλα του  ό,τι και να γίνει»

Ήταν άλλο ένα κομμάτι στο αθηναϊκό κοσμικό παζλ το οποίο δεν είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ. Η τυχαία αποκάλυψη, όμως, πως ο «βασιλιάς του κοσμήματος», ο σύζυγός της Γιώργος Τσαγκαράκης, είχε προσλάβει αστυνομικό για να την παρακολουθεί, τράβηξε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης: Έγινε το πρόσωπο της ημέρας, η «πέτρα του σκανδάλου». Η Μαίρη Τσαγκαράκη-Ελμάζη μιλάει στη «News» για τον άντρα της, υποστηρίζει με πάθος τη σχέση τους και δηλώνει πως θα τον στηρίζει πάντα.

Της Μαρίας Κωφίδου

«Αγαπώ τον άντρα μου, τον στηρίζω και θα τον στηρίζω πάντα! Έχουμε 20 χρόνια γάμου, τρία παιδιά και μια πανέμορφη οικογένεια! Είναι ο σύντροφός μου, ο συνοδοιπόρος μου», λέει στη «News» η εντυπωσιακή σύζυγος του Γιώργου Τσαγκαράκη, που βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να υποστηρίξει τον σύζυγό της μετά την κατά τύχη αποκάλυψη της «καταδίωξής» της.

Όπως μας δήλωσε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της «δεν θα μπορούσα να μην είμαι στο πλάι του. Υποσχεθήκαμε να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και στα καλά και στα δύσκολα. Και γι' αυτόν το λόγο με δική μου απόφαση ο δικηγόρος μου ανέλαβε την υπόθεση, ώστε να διασφαλίσω ότι αυτή η ιστορία θα έχει ένα αίσιο τέλος και ο άντρας μου -και πατέρας των παιδιών μου- δεν θα μπει φυλακή!».

Συγκεκριμένα, ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσω των τηλεπωλήσεων, κατηγορείται ότι... έβαλε αστυνομικό να παρακολουθεί τη σύζυγό του. Ορισμένοι πιθανολογούν πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση ήταν οι υποψίες πως εκείνη έχει εξωσυζυγική σχέση.

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια ότι η παρακολούθηση ήταν αποκύημα της ανασφάλειας και των αμφιβολιών που προκαλεί πάντα μια εντυπωσιακή και όμορφη γυναίκα στον σύντροφό της, η ίδια η πρωταγωνίστρια μας λέει: «Γενικά, μια εντυπωσιακή γυναίκα είναι πιθανόν να προκαλέσει αμφιβολίες στο σύντροφό της, αλλά ειδικά στη δική μας σχέση αυτό το ενδεχόμενο αποκλείεται. Ο γάμος μας έχει ως βάση του την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την αλληλοϋποστήριξη. Σας διαβεβαιώνω πως είμαστε μια χαρά! Αυτό το ατυχές περιστατικό δεν είναι δυνατόν να κλονίσει τη μακροχρόνια σχέση αγάπης που έχουμε χτίσει με τον σύζυγό μου. Το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων είναι πολύ μεγάλο και πρώτη φορά δέχομαι τόσα τηλεφωνήματα, αλλά σέβομαι την επιθυμία των παιδιών μου και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια άλλη δήλωση προς στιγμήν»!

Ο 50χρονος Γιώργος Τσαγαράκης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία απ' όπου αφέθηκε εντέλει ελεύθερος. Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, εμφανώς ταλαιπωρημένος από την περιπέτειά του, βγαίνοντας από το γραφείο του Εισαγγελέα δήλωσε σε δημοσιογράφους πως ό,τι έκανε το έκανε για να προστατεύσει τη σύζυγό του, την οικογένειά του και την περιουσία του, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε πέσει θύμα κλοπών.

Το θρίλερ της «καταδίωξης»

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9:30 το πρωί. Η σύζυγος του κοσμικού κοσμηματοπώλη μπήκε στο «θηριώδες» τζιπ της και ξεκίνησε από τα νότια προάστια, όπου και διαμένει, για να πάει στη δουλειά της, με την εν αγνοία της ακολουθία ενός άγνωστου άντρα με μηχανή. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον 45χρονο αστυνομικό με απόσπαση της Κρατικής Ασφάλειας τον οποίο είχε προσλάβει ο Γιώργος Τσαγκαράκης. Μεταξύ της Μαίρης και του... κατασκόπου μεσολαβούσε o αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η συνοδεία του με προορισμό το Κοινοβούλιο.

Το εκπληκτικό είναι πως υπήρξαν αρκετές συμπτώσεις. Η κυρία Τσαγκαράκη με το τζιπ της συνέπεσε να ακολουθεί από τη Γλυφάδα την ίδια διαδρομή με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Ο τελευταίος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία του άντρα που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας στη μοτοσυκλέτα του να ακολουθεί το αυτοκίνητό του, τηλεφώνησε ανήσυχος στην Άμεση Δράση. Στην οδό Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γυμναστικής Ακαδημίας, άντρες της ΔΙΑΣ και η αστυνομική φρουρά του Π. Καμμένου ακινητοποίησαν τον «αναβάτη». Εκείνος φανέρωσε ασφαλώς την πραγματική ιδιότητά του αλλά και την «αποστολή» του. Με συνοπτικές διαδικασίες ο Τσαγκαράκης και ο αστυνομικός οδηγήθηκαν στα κρατητήρια και την επόμενη μέρα στον Εισαγγελέα, απ' όπου ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια. Ο πατέρας του, διευθυντής στην Ολυμπιακή και μετά οικονομικός διευθυντής της μεγαλύτερης ποτοποιίας του Μπολονάκη, «έφυγε» νωρίς από τη ζωή, όταν ο Γιώργος ήταν μόλις 12 χρόνων. Δυστυχώς γι' αυτόν έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα έχασε και τη μητέρα του. Από αυτό το σημείο ξεκινά και η... οδύσσεια του bon viveur. Αρχίζει, λοιπόν, να κάνει -παράλληλα με τα μαθήματα στο οικοτροφείο του Χιωτίνη- ό,τι δουλειά μπορούσε να του παρέχει τα βασικά!

Δουλεύει σε ψιλικατζίδικα, κάνει θελήματα, εργάζεται σε «εβγατζίδικα» της εποχής, πηγαίνει βοηθός σε φαρμακείο, πιάνει δουλειά στο Πέραμα και «ξύνει» βαπόρια, ενώ ταυτόχρονα γίνεται αθλητής στο δέκαθλο. Στην προσπάθειά του να βγάλει γρήγορα χρήματα φτάνει στην Αλάσκα, σε ηλικία 17 χρόνων, για να εργαστεί στα δημόσια έργα - άνοιγαν τότε τούνελ στον πάγο. Εκεί, όμως, δεν τα κατάφερε! Η αναιμία που είχε από παιδί τον έκανε να μην αντέχει τους -40 βαθμούς Κελσίου του πολικού Βορρά.

Επόμενος σταθμός του ήταν το Κάιρο! Εκεί ο Γιώργος Τσαγκαράκης σπουδάζει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και γεμολογία, ενώ την ίδια στιγμή αρχίζει να ασχολείται ξανά με τις αντίκες και τους πολύτιμους λίθους. Άλλωστε, στο σπίτι του οι γονείς του αγόραζαν και είχαν έργα τέχνης και το περιβάλλον των αναμνήσεων που είχε ως παιδί ήταν ταυτισμένο με αυτό το αντικείμενο. Η πρώτη πώληση ενός παλιού αντικειμένου, το οποίο μετέφερε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα, ήταν αρκετή για να του δώσει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή και για να τον βάλει στο παιχνίδι των δημοπρασιών.

Σήμερα είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εμπόρους πολύτιμων λίθων και αντικών, αντιπρόσωπος 16 γνωστών οίκων ρολογιών και κοσμημάτων στην Ελλάδα, ενώ διατηρεί γκαλερί σε διάφορα σημεία της Αθήνας αλλά και στη Μύκονο. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της ενέργειας με μια εταιρεία που θα παράγει βιοαέριο.

Έρωτας διαρκείας

Ο αυτοδημιούργητος Γιώργος Τσαγκαράκης γνώρισε τη Μαίρη Ελμάζη όταν εκείνη ήταν 22 χρόνων και -όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει- ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας διαρκείας! Την πρόταση γάμου την έκανε με μονόπετρο, που δεν ήταν από τον Όμιλο επιχειρήσεών του, και το 1993 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Απέκτησαν τρία παιδιά, τη Στεφανία, την Κάκια και τον Στέφανο. Το ζευγάρι που περνά αρκετό χρόνο στο «νησί των ανέμων», όπου δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά, έχει εκλεκτούς καλεσμένους από το διεθνές jet set, όπως το δίδυμο Dsquared και τον Άγγλο σχεδιαστή Neil Barrett.

Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για έναν και μόνο λόγο: Γιατί απλως είναι καλά μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον σε όλα! Η Μαίρη Τσαγκαράκη-Ελμάζη ήταν πάντα δίπλα στον σύζυγό της, κάτι που συνεχίζει να κάνει και σε αυτές τις δύσκολες ώρες!

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share