Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκάνδαλο: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Βρετανίας!

1 Δεκεμβρίου 2017 15:51
Σκάνδαλο: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Βρετανίας!

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέμιαν Γκριν, καθώς πρώην επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ αποκάλυψε ότι στον υπολογιστή του βρήκε εκατοντάδες φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο

Εκατοντάδες φωτογραφίες πορνογραφικού ενδιαφέροντος εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του Ντέμιαν Γκριν, στενού συνεργάτη της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Εξερράγη λεωφορείο του ΟΑΣΑ! (photos)
Ο Γκριν είναι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, καθώς η Τερέζα Μέι του ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του "πρώτου υπουργού του κράτους".

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιθεωρητής της βρετανικής αστυνομίας έκανε έρευνα στον υπολογιστή του και διαπίστωσε την ύπαρξη των φωτογραφιών πορνό. Ο πρώην επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ, Νιλ Λιούις, εντόπισε ότι το 2008, όταν ήταν εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, ο Γκριν επισκεπτόταν μέσω του υπολογιστή του πορνογραφικές ιστοσελίδες, ενώ στα αρχεία του εντοπίστηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες νόμιμης πορνογραφίας.
Ο Λιούις έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2014. Όμως η απόφασή του να μιλήσει δημόσια προκάλεσε την παρέμβαση της Σκότλαντ Γιαρντ. "Οι εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτούμε εν μέσω αστυνομικής έρευνας δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται", υποστηρίζει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο πρώην επιθεωρητής μίλησε για την υπόθεση στο BBC. Ερωτηθείς για το εάν είναι σίγουρος ότι το υλικό ανήκει στον Γκριν, υποστήριξε ότι ο υπολογιστής βρισκόταν στο προσωπικό του γραφείο, και είχε πρόσβαση με το όνομά του και το λογαριασμό του. "Ανάμεσα στις επισκέψεις του σε πορνογραφικά σάιτς, έστελνε μέιλ από το λογαριασμό του, τον προσωπικό του λογαριασμό, διάβαζε έγγραφα. Είναι γελοίο να ισχυριστούμε ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να το κάνει αυτό", ανέφερε.

Ο Λιούις ένιωσε σοκ όταν είδε τέτοιου είδους περιεχόμενο σε έναν υπολογιστή που βρίσκεται σε γραφείο του κοινοβουλίου. "Έκανα ένα βήμα πίσω, επειδή δεν το περίμενα", είπε στη συνέντευξη.

Πάντως διευκρίνισε ότι οι φωτογραφίες δεν έδειχναν κάτι ακραίο, ενώ δεν υπήρχαν φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας ή σεξουαλικών επιθέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη:Τι αποκαλύπτει ο μοναδικός άνθρωπος που ήρθε σε επικοινωνία μαζί της!

"Δεν το έκανα"

Από την πλευρά του, ο Γκριν αρνείται όσα του καταλογίζει ο Λιούις. 'Είπα ότι δεν σχολιάζω περισσότερο, όσο διαρκεί η έρευνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέβασα και δεν κοίταξα πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή μου. Αλλά προφανώς όσο διαρκεί η έρευνα δεν μπορώ να πω περισσότερα", δήλωσε σε δημοσιογράφους.

Πάντως, δεν έχουν λείψει και οι φωνές βουλευτών που ζητούν την παραίτηση του Γκριν, εάν πράγματι εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share