Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Αντρας «ολοκλήρωνε» μέσα στο νερό και το μέλι συναδέλφου του στο γραφείο (Photos)

30 Νοεμβρίου 2017 13:18
Απίστευτο: Αντρας «ολοκλήρωνε» μέσα στο νερό και το μέλι συναδέλφου του στο γραφείο (Photos)

Ενας 27χρονος άντρας από την Καλιφόρνια είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες και κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση για ανάρμοστες και αποτρόπαιες πράξεις που έκανε στον χώρο εργασίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στίβενς Μιλανκάστρο, ή αλλιώς Στίβενς Μίλαν, για μεγάλο χρονικό διάστημα αυνανιζόταν στη δουλειά του και εκσπερμάτωνε μέσα στο μπουκάλι νερό, το βάζο με το μέλι και πάνω στο ποντίκι του κομπιούτερ μιας γυναίκας συναδέλφου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Τεράστια προσοχή σ' αυτά τα 4 ζώδια! (video)

Το κλειστό κύκλωμα που ήταν τοποθετημένο στο χώρο εργασίας του, τον «έπιασε» να αυνανίζεται και μετά να τοποθετεί το σπέρμα του στο μπουκάλι που έπινε νερό μια συνάδελφός του, αλλά και στο βάζο με το μέλι που είχε στο γραφείο της.

Η νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέταξε δύο φορές το μπουκάλι με το νερό επειδή ήταν... θολό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το μέλι και έτσι δεν κατάλαβε ότι και εκεί ο δράστης είχε αφήσει το σπέρμα του.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν βρήκε «λερωμένο» μέχρι και το ποντίκι του υπολογιστή της. Τότε κατήγγειλε το περιστατικό στους ανωτέρους της με αποτέλεσμα εκείνοι να ενεργοποιήσουν αμέσως το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και να διαπιστώσουν την αρρωστημένη πράξη του 27χρονου δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μπαρ του θανάτου στο Κολωνάκι! Στο σκαμνί παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα, και επιχειρηματίες για διακίνηση κοκαΐνης!

Ο Στίβενς Μιλανκάστρο κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share