Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Έδερνε την γυναίκα του για κάθε like που έπαιρνε στο Facebook! (photos)

30 Νοεμβρίου 2017 09:34
Φρίκη: Έδερνε την γυναίκα του για κάθε like που έπαιρνε στο Facebook! (photos)

H 21χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί το πρόσωπό της, επειδή ο ζηλιάρης σύζυγός της Pedro Heriberto Galeano τη χτυπούσε βάναυσα για κάθε like που της είχαν κάνει στο facebook.

Τα άγρια βασανιστήρια είχαν σαν αποτέλεσμα να παραμορφωθεί εντελώς το πρόσωπό της. Ο δικηγόρος της 21χρονης ισχυρ'ιζεται ότι ο 32χρονος σύζυγός της γινόταν πολύ βίαιος όταν κάποιος χρήστης του Facebook της έκανε like στις φωτογραφίες που ανέβαζε.

Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας της άρχιζε να τη χτυπά κάθε φορά που ένας από τους φίλους της στα social media της έκανε like σε κάποιο ποστ της.

Στη συνέχεια το πράγμα ξέφυγε παραπάνω. Πήρε στον έλεγχο του τη σελίδα της κοπέλας του στο facebook και ανέβαζε φωτογραφίες της και τη χτυπούσε κάθε φορά που έκανε κάποιος like.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είμαι gay!» Δήλωση σοκ από γιο γνωστής τραγουδίστριας: «Έχω gay σχέση!»

Ο δικηγόρος της 21χρονης είπε πως ο σύζυγός της την ενημέρωνε κάθε φορά που κάποιος έκανε like.

Εντωμεταξύ, οι φίλοι της κοπέλας δεν είχαν ιδέα ότι κάθε φορά που της έκαναν like, ο 32χρονος την ξυλοκοπούσε άγρια.

«Το στόμα της ήταν όλο σπασμένο. Διαλυμένο. Το δέρμα της κρεμόταν από τα χτυπήματα. Έλεγχε τα προσωπικά της social media. Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες. Για κάθε like που της έκαναν, τη σάπιζε στο ξύλο και την κατηγορούσε ότι έχει σχέση μαζί τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Μειώνονται τα διόδια σε κεντρικό Εθνική Οδό της χώρας!

Και το μαρτύριο συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Adolfina έχασε όλα τα δόντια της και ο άντρας της έβαζε πανί στο στόμα για να μη φωνάζει στη διάρκεια των βασανιστηρίων που υπέφερε καθημερινά.

Αυτός που έσωσε την νεαρή, ήταν ο πατέρας του δράστη που τον κατήγγειλε στην αστυνομία καθώς φοβήθηκε ότι η γυναίκα του γιου του θα πέθαινε μετά την τελευταία επίθεση.

Πηγή: e-radio.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share