Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Σοκάρει η μητέρα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη: "Με μείωνε και χλεύαζε τους γονείς μου!" (photos)

28 Νοεμβρίου 2017 16:02
Σοκάρει η μητέρα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη:

Την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 2 Μαρτίου 2017 η 38χρονη σύζυγος του Δημήτρη Σκουτέλη, του αξιωματικού που πήρε μαζί του στο θάνατο τα δύο παιδιά τους βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης στο οποίο έμενε μαζί τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η 38χορνη στην αναφορά της προς τον δικαστή υπογραμμίζει πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο γάμος της περνούσε κρίση καθώς η συζυγική τους ζωή, εκείνης και του συντρόφου της, δεν ήταν αρμονική μιας και υπήρχαν διαφορές αντιλήψεων σε πολλά θέματα.

Τονίζει πως στην συμβίωση τους, ξεκίνησαν να απομονώνονται και να αποξενώνονται και ότι η συμπεριφορά τους, ο ένας στον άλλον, έγινε απότομη και αδιάφορη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλεί άρον άρον 7 πασίγνωστες μάρκες ελαιόλαδου! Δείτε ποιες

Αναφέρει ότι την μείωνε μπροστά σε τρίτους ενώ προέβαινε σε υποτιμητικές εκφράσεις κατά των γονιών της.

Διαμαρτύρεται έντονα, ότι όταν ο 40χρονος Δημήτρης Σκουτέλης έφυγε από το σπίτι τους, σταμάτησε να συνεισφέρει και οικονομικά παρόλο που ο μισθός του έφτανε τα 1200 ευρώ

Για όλα τα παραπάνω ζήτησε την επιμέλεια των δύο διδύμων καθώς και το ποσό των 350 ευρώ έως ότου βγει η οριστική απόφαση για το ύψος της διατροφής των παιδιών τους, τονίζοντας μάλιστα πως η ανάγκη της ανατροφής των δύο τέκνων, έφτανε τα 700 ευρώ μηνιαίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter "γλεντάει" το νέο look του Αντώνη Κανάκη: "Με ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και αυτός έβγαλε μαλλιά"!

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share