Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή» - Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη από το μακρινό Χονγκ Κογκ!

28 Νοεμβρίου 2017 14:35
«Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή» - Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη από το μακρινό Χονγκ Κογκ!

Αθώα, καθώς δεν ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά, δηλώνει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στην Κίνα για τη μεταφορά κοκαΐνης.

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και μετέφερε αυτά που του είπε η πελάτισσά του. «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή. Είμαι αθώα», είπε το 19χρονο μοντέλο και συνέχισε: «Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά. Δεν περίμενα πως μέσα στον φάκελο είχε κοκαϊνη». Ωστόσο οι κινεζικές Αρχές δεν φαίνονται να πείθονται από την υπερασπιστική γραμμή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter "γλεντάει" το νέο look του Αντώνη Κανάκη: "Με ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και αυτός έβγαλε μαλλιά"!

«Προσπαθώ να την πείσω να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Πρέπει να βρει υπερασπιστική γραμμή, διαφορετικά αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια κάθειρξη», προσέθεσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναφέροντας ακόμη ότι έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία και ότι έχει οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

Ακόμη, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου υποστηρίζει ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η κατάσταση στις φυλακές είναι καλές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

Τι λένε οι πληροφορίες από την DEA

Η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών έχει πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για έναν «βαρόνο» της νύχτας από τη Νιγηρία ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Φίλος της 19χρονης την έπεισε να προσφέρει «τις υπηρεσίες της» σε αυτόν.

Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθούν και οι ελληνικές Αρχές, για να διερευνήσουν εάν υπάρχει «σύνδεσμος» Έλληνας ή εάν η κοπέλα προχώρησε σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, χωρίς να γνωρίζει επακριβώς σε τι εμπλέκεται!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share