Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκληρές εικόνες: Ρώσοι στρατιώτες σκοτώνουν τρομοκράτη που τους επιτέθηκε με μαχαίρι (video)

27 Νοεμβρίου 2017 19:33
Σκληρές εικόνες: Ρώσοι στρατιώτες σκοτώνουν τρομοκράτη που τους επιτέθηκε με μαχαίρι (video)

Τη στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες πυροβολούν και σκοτώνουν έναν τρομοκράτη, που τους έχει επιτεθεί με μαχαίρι, έξω από σταθμό τρένου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, προκαλώντας σοκ στη ρωσική κοινή γνώμη τόσο για την ψυχρότητα του επιτιθέμενου, όσο και για την αντίδραση των ενστόλων.

Το βίντεο έχει καταγράψει συγκλονιστικές εικόνες, καθώς ο τρομοκράτης πλησιάζει τους ανυποψίαστους στρατιώτες και επιτίθεται από πίσω στον έναν, στοχεύοντας να του κόψει το λαρύγγι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Όσα είπε η 19χρονη με την κοκαΐνη στις Αρχές!

Ο στρατιώτης φαίνεται να κρατά το λαιμό του, ενώ ο τρομοκράτης κάνει κίνηση και προς το δεύτερο, παρ' ότι ο τελευταίος κρατά αυτόματο όπλο. Ο στρατιώτης πυροβολεί και τραυματίζει τον επιτιθέμενο.
Ο τρομοκράτης με το μαχαίρι αρχίζει να τρικλίζει. Ο Ρώσος στρατιώτης πυροβολεί ξανά και ξανά, έως ότου πέσει στο χιόνι ο άνθρωπος που λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, του είχε επιτεθεί για να τον σκοτώσει.

Ο άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στους αστυνομικούς, ταυτοποιήθηκε ως τον 29χρονο Ζαγκίντ Ζαγκμάτοφ, ο οποίος δήλωσε υποστηρικτής του αναγνωρισμένου ως τρομοκράτη Ε. Ντουντάεφ, ο οποίος σκοτώθηκε νωρίτερα το 2017 από συντονισμένη επιχείρηση της ρωσικής αστυνομίας και του στρατού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικό Μέρισμα 2017: Δείτε αναλυτικά ποιοι "κόπηκαν"!

Ο Γκαζμάτοφ παραμένει υπό αυστηρή φύλαξη στο νοσοκομείο της πόλης Kizilyurt, στο σταθμό της οποίας πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share