Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πανικός σε κλαμπ:Δάπεδο κατέρρευσε και οι θαμώνες βρέθηκαν... στο υπόγειο!

26 Νοεμβρίου 2017 18:12
Πανικός σε κλαμπ:Δάπεδο κατέρρευσε και οι θαμώνες βρέθηκαν... στο υπόγειο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα με το κλαμπ να είναι ασφυκτικά γεμάτο, όταν η πίστα... εξαφανίστηκε και οι διασκεδαστές βρέθηκαν στο υπόγειο του κτιρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις - "φωτιά": Τι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για την δολοφονία του φοιτητή που αναζητούσε δύο μέρες πριν στην εκπομπή της!

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ στην Τενερίφη, όπου δεκάδες νεαροί που διασκέδαζαν και χόρευαν έζησαν τον τρόμο όταν το πάτωμα του καταστήματος κατέρρευσε κάτω από τα πόδια τους.


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα με το κλαμπ να είναι ασφυκτικά γεμάτο, όταν η πίστα... εξαφανίστηκε και οι διασκεδαστές βρέθηκαν στο υπόγειο του κτιρίου.

To Butterfly Disco Club, στην περιοχή Playa de las Americas είναι ίσως το Νο1 κέντρο διασκέδασης στην πόλη και όπως είναι αναμενόμενο, ήταν γεμάτο με κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είμαι η εξαφανισμένη Μαντλίν! Έχω το ίδιο σημάδι στο μάτι!"

Από το ατύχημα ταυματίστηκαν 22 άτομα, τα οποία και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα νοσοκομεία του νησιού για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 14 από αυτούς είναι κάτω των 21 ετών, ενώ μεταξύ αυτών, εκτός από Βρετανούς, είναι Βέλγοι και Ρουμάνοι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share