Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζευγάρι ερωτοτροπούσε στη μέση του αυτοκινητόδρομου και κατέληξε πάνω σε δέντρο (photo)

24 Νοεμβρίου 2017 21:23
Ζευγάρι ερωτοτροπούσε στη μέση του αυτοκινητόδρομου και κατέληξε πάνω σε δέντρο (photo)

Χτύπησαν σοβαρά και οι δύο - Κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί από την πρόνοια


Οι «πικάντικες» λεπτομέρειες από ένα μοναδικό στο... είδος του τροχαίο - Όλα συνέβησαν υπό το βλέμμα του μόλις τριών μηνών παιδιού τους, που καθόταν στο ειδικό καθισματάκι του στο πίσω μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Epsilon! Είναι πλέον οριστικό
Ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει η αστυνομία της Ουάσιγκτον, η οποία έσπευσε να καλύψει ένα σοβαρό τροχαίο, αλλά κατά την έρευνα εντόπισε πολλά περισσότερα και δη «πικάντικα» στοιχεία. Όπως αποδείχθηκε, το σοβαρότατο τροχαίο προκλήθηκε καθώς ένα ζευγάρι έκανε σεξ ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, με συνέπεια να βγει εκτός ελέγχου και να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε ένα δέντρο.


Όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, ο άνδρας που... οδηγούσε, ήταν μεθυσμένος, ενώ η γυναίκα είχε καθίσει πάνω του. Η συνουσία γινόταν ενώ το ανήλικο παιδί τους καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ο μεθυσμένος και «κεφάτος» οδηγός έχασε τον έλεγχο, προφανώς σε κάποια... στιγμή έντασης, με συνέπεια το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να πέσει «αφρενάριστο» πάνω στο δέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - σταθμός στα Starbucks: Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο;
Από τη σύγκρουση, η γυναίκα έσπασε τη λεκάνη της και ο άνδρας τον καρπό του χεριού του. Το μόλις τριών μηνών παιδί που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, δεμένο στο ειδικό καθισματάκι του, δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι, ηλικίας κάτω των 25 ετών, να βγαίνουν γυμνοί από το αυτοκίνητο. Φρόντισαν, ωστόσο, να ντυθούν πριν καταφτάσει το περιπολικό της αστυνομίας.

Οι δύο νεαροί αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές κατηγορίες, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί από την πρόνοια.

Πηγή: Πρώτο θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share