Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

19 Νοεμβρίου 2017 09:40
Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε από τηλεοράσεως η δήμαρχος Μάνδρας πέντε ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της που άφησαν πίσω της 19 νεκρούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Νοεμβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» στα αισθηματικά τους;

Όπως είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, «δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που δηλώθηκαν το Σάββατο ότι θα έκαναν περιπολίες για το πλιάτσικο στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού».
«Εδώ για (σ.σ. προστασία από) πλιάτσικα δεν ήρθε κανείς» συμπλήρωσε η Ιωάννα Κριεκούκη.

Γι' αυτό ζήτησε από εδώ και πέρα όποιος έρχεται στη Μάνδρα για να βοηθήσει να γίνεται με έγγραφο γιατί «στα χαρτιά αύριο θα δούμε πολλούς να είναι εικονικά τοποθετημένοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πόλη «φάντασμα» η Μάνδρα: Ζωές και περιουσίες που χάθηκαν μέσα σε μια ημέρα στην λάσπη! (Photos)

Η δήμαρχος Μάνδρας έκανε λόγο για έξαρση των μολύνσεων στην περιοχή λόγω της έλλειψης καθαρού νερού αν και όπως είπε «πίνουμε εμφιαλωμένο νερό από επιχειρήσεις που μας το στέλνουν και το μοιράζουμε πόρτα-πόρτα».

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share