Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το απόλυτο γλέντι του Twitter στον Καραμέρο για το «υπηρεσιακό γιλέκο»: «Είσαι κάθε μέρα καραγκιόζης η παίρνεις και κανένα ρεπό;»

18 Νοεμβρίου 2017 13:42
Το απόλυτο γλέντι του Twitter στον Καραμέρο για το «υπηρεσιακό γιλέκο»: «Είσαι κάθε μέρα καραγκιόζης η παίρνεις και κανένα ρεπό;»

Την -προφανώς ατυχή- έμπνευση που είχε το πρωί του Σαββάτου ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή φορώντας ένα από τα «φωσφορίζοντα» μπουφάν που φορούν όσοι εργάζονται έξω στο δρόμο εν μέσω βαθύ σκότους ή κακοκαιρίας, ώστε να μην τραυματίζονται από διερχόμενους οδηγούς ή να διακρίνονται από μακριά από όσους έχουν ανάγκη, κατακεραυνώνουν οι χρήστες του Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άση Μπήλιου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και το ξέσπασμα της γνωστής αστρολόγου: «Έγινε πειραματόζωο!»

Πρώτος, δεν έχασε την ευκαιρία για τρολάρισμα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης: «Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε στο tweet του ο κύριος Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί»...




Σύντομα πάντως, απάντησε ο κύριος Καραμέρος, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν έξω και εργαζόταν, ενώ «αναγκάστηκε» να μεταβεί στο τηλεοπτικό στούντιο μόλις για δέκα λεπτά και δεν είχε χρόνο ή ευκαιρία να... βγάλει το μπουφάν, προφανώς!



Την σκυτάλη σε χρόνο... dt πήραν δεκάδες πολίτες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν...





















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένη η showbiz: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός!













Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share