Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Χαμός στις Βρυξέλλες: Συγκρούσεις νεαρών με αστυνομικούς για έναν ράπερ (Photos+video)

15 Νοεμβρίου 2017 20:37
Χαμός στις Βρυξέλλες: Συγκρούσεις νεαρών με αστυνομικούς για έναν ράπερ (Photos+video)

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν σε κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών, καθώς εκατοντάδες νέοι, που είχαν συγκεντρωθεί για τα γυρίσματα βίντεο κλιπ ράπερ, ξεκίνησαν επεισόδια.

Οι περίπου 300 συγκεντρωθέντες άρχισαν να πετούν πέτρες σε αστυνομικούς και να καταστρέφουν καταστήματα και αυτοκίνητα, όπως μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα: Ανεμοστρόβιλος άνοιξε τάφους στους Γαργαλιάνους!Αποκαλύφθηκαν νεκροί! Ανατριχιαστικές εικόνες

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν στη Place de la Monnaie, πλατεία κοντά στην όπερα της βελγικής πρωτεύουσας. Η αναταραχή ξεκίνησε όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν ορισμένους από τους συγκεντρωθέντες.

Το RTBF ανέφερε ότι το γαλλικό αστέρι των κοινωνικών δικτύων, γνωστός ως Vargass 92, διοργάνωσε συνάντηση με τους οπαδούς του στην πλατεία καθώς επισκέφτηκε τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την βελγική De Morgen, ο ράπερ σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα είδος αμφιλεγόμενου όχλου με τους οπαδούς του, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών καταδίκασε τις συγκρούσεις και τόνισε πως η αστυνομία έκανε ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσει την τάξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Σ' αυτές τις περιοχές θα "χτυπήσει" τις επόμενες ώρες αντίστοιχη κακοκαιρία με εκείνη της Δυτικής Αττικής!Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share