Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εισβολή αναρχικών και κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ!

15 Νοεμβρίου 2017 19:49
Εισβολή αναρχικών και κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ!

Μία ακόμη εισβολή από αναρχικούς δέχθηκε το κτήριο της ΕΣΗΕΑ στο κέντρο της Αθήνας. Μία ομάδα ατόμων εισέβαλε χωρίς καμία ενόχληση στο «σπίτι των δημοσιογράφων» και αποχώρησαν μετά από λίγες ώρες, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή των τρομοδεμάτων στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα: Ανεμοστρόβιλος άνοιξε τάφους στους Γαργαλιάνους!Αποκαλύφθηκαν νεκροί! Ανατριχιαστικές εικόνες

«Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2017, καταλαμβάνουμε το κτήριο της ΕΣΗΕΑ ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Επιλέξαμε την Ένωση των δημοσιογράφων, διότι ο ρόλος τους διαχρονικά εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας και υπηρετεί την οικονομική ελίτ. Απευθυνόμενοι στην κοινωνία παρουσιάζουν όσους και όσες αντιστέκονται στο καθεστώς ως εχθρούς της. Οι μόνοι εχθροί της κοινωνίας είναι το κράτος και το κεφάλαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσα από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, ορίζοντας ως αφορμή για την κινητοποίησή τους, τη σύλληψη του κατηγορούμενου Γιαγτζόγλου.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share