Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Tα σημαντικότερα νέα της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο!

16 Ιανουαρίου 2013
Tα σημαντικότερα νέα της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Κοντά στο κτίριο της M16 και της πρεσβείας των ΗΠΑ, η συντριβή του ελικοπτέρου με δυο νεκρούς

Επιβεβαιώθηκε από τη Scotland Yard πως υπάρχουν νεκροί από την πτώση του Augusta 109 στην περιοχή Vauxhall.Το σημείο του δυστυχήματος είναι κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Waterloo, στο κεντρικό Λονδίνο. Υπάρχουν και δυο σοβαρά τραυματίες, μεταφέρονται σε νοσοκομείο. Τουλάχιστον ένας από τους νεκρούς ήταν επιβάτης του ελικοπτέρου. Λόγω της ομίχλης ο πιλότος προσέκρουσε σε γερανό που βρισκόταν την οροφή κτιρίου Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν πως τα ελικόπτερα πετούν χαμηλά στη συγκεκριμένη περιοχή, παρά τα ψηλά κτίρια

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ

Στον πάτο της διαφθοράς η Ελλάδα μαζί με τη Σενεγάλη

Στην 117η θέση μεταξύ 177 χωρών, κατατάσσεται η Ελλάδα στη λίστρα με τον δείκτη οικονομικής ελευθερίας που παρουσιάζει η Wall Street Journal με αφορμή την έκθεση του Heritage Foundation στην Ουάσιγκτον. Η Ελλάδα βρίσκεται μία θέση κάτω από τη Σενεγάλη και μια θέση πάνω από το Μαλάουι με σοβαρό έλλειμμα στην εφαρμογή των νόμων, στην καταπολέμηση της διαφθοράς και στην απελευθέρωση των αγορών. Η συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνει είναι 55,4, όπως και πέρυσι, στην κλίμακα 1-100. Ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι 59,6 και ο ευρωπαϊκός 66,4. Μεταξύ των 43 χωρών της Ευρώπης που εξετάζει η έκθεση, η Ελλάδα καταλαμβάνει τη 40η θέση.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ

«Θαλασσοδάνεια» σε κόμματα, ΜΜΕ και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες στο στόχαστρο των Επιτρόπων

Ξεκίνησε επίσημα η "εποχή της επιτροπείας" στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, με την εγκατάσταση των ελεγκτικών οίκων στις "συστημικές" τράπεζες. Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Τα γραφεία που θα φιλοξενήσουν τις ομάδες των ελεγκτών είναι ήδη έτοιμα σε δύο από τους τρεις πιστωτικούς ομίλους. Δάνεια κάθε είδους, επενδυτικό και πιστωτικό ρίσκο, καθώς και οι απολαβές των τραπεζικών στελεχών θα περάσουν από το κόσκινο τριών ελεγκτικών οίκων. Η Grant Thornton θα αναλάβει ρόλο "Monitoring Trustee", ήτοι Επιτρόπου Παρακολούθησης, σε Εθνική και Eurobank, η Mazars στην Alpha Bank και η KPMG στον όμιλο της Πειραιώς.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ

Οδηγεί χωρίς χέρια!!!

Ο Νίκος έχασε τα χέρια του σε εργατικό ατύχημα όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, αλλά δεν άφησε αυτό το γεγονός να σταματήσει και τη ζωή του. Εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή της Τούμπας και πρόσφατα έγινε ο πρώτος Έλληνας οδηγός που πιάνει το τιμόνι του αυτοκινήτου του με δύο τεχνητά μέλη!

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share