Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Έπιασαν τον παραλήπτη χασίς και ψάχνουν τον αποστολέα!

12 Νοεμβρίου 2017 19:46
Ηράκλειο: Έπιασαν τον παραλήπτη χασίς  και ψάχνουν τον αποστολέα!

Υπό παρακολούθηση είχαν θέσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ηρακλείου ένα ασυνόδευτο δέμα με χασίς στο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της πόλης

Υπό παρακολούθηση είχαν θέσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ηρακλείου ένα ασυνόδευτο δέμα με χασίς στο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της πόλης και, αφού συνέλαβαν τον παραλήπτη, ειδοποίησαν αστυνομικούς στην Αθήνα να συλλάβουν τον αποστολέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!
Όταν εμφανίστηκε ένας 28χρονος για να παραλάβει το δέμα που περιείχε δύο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων, βρέθηκε με χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, μία ζυγαριά και ένας μεταλλικός θρυμματιστής με υπολείμματα χασίς.

Όπως διαπιστώθηκε, αποστολέας ήταν ένας 29χρονος από τη Νέα Ιωνία Αττικής και ενημερώθηκαν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας για να τον συλλάβουν. Ο ύποπτος δεν βρέθηκε στο σπίτι του και αναζητείται, αλλά κατά την έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν οκτώ συσκευασίες με κάνναβη βάρους 66,5 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 21,4 γραμμαρίων, 3.026 ευρώ, ένδεκα χαρτονομίσματα και κέρματα ξένων χωρών, ένα πιστόλι replica, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο θρυμματιστές, σύριγγες, ένα γυάλινο δοχείο μέτρησης υγρών και μία ξύλινη πίπα για χρήση ηρωίνης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!
Οι αστυνομικοί που αναζητούν το νεαρό, κατέσχεσαν ακόμη δυο ντοσιέ με έγγραφα τα οποία εξετάζουν, όπως και 162 (!) συσκευασίες τηλεφωνικών συνδέσεων που ερευνούν πώς και για ποιο λόγο είχε στην κατοχή του. Κάποιες από αυτές είναι και άλλες όχι, με αποτέλεσμα να ερευνάται αν είναι κλεμμένες. Στο μεταξύ, ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Πρώτο θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share