Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

9 Νοεμβρίου 2017 14:37
Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Karin Dor, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τον ρόλο της στην ταινία του James Bond, You Only Live Twice. Το κορίτσι του James Bond έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, τη Δευτέρα, σε γηροκομείο στο Μόναχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Ο σημερινό δεύτερος μονομάχος και ο παίκτης που αποχωρεί! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Η Γερμανίδα ηθοποιός είχε παίξει μια δολοφόνο, την Helga Brandt, η οποία είχε σκοπό να σκοτώσει τον James Bond, που τότε υποδυόταν o Sean Connery. Η καριέρα της Dor ξεκίνησε στα 17 και συνεχίστηκε ακόμη και στην τρίτη ηλικία, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις.

Η Karin Dor άφησε την τελευταία της πνοή στο γηροκομείο που νοσηλευόταν, στο Μόναχο την περασμένη Δευτέρα, μετά από τραυματισμούς που της είχαν μείνει από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πέρσι το καλοκαίρι.




Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούλιο έπεσε, χτύπησε το κεφάλι της και έμεινε αναίσθητη για 15 λεπτά. Όταν ξύπνησε ήταν καλά, αλλά όσο πέρναγε ο καιρός ταλαιπωρούνταν από πονοκεφάλους και κόπωση. Τελικά, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και πριν μερικές μέρες πέθανε στο γηροκομείο, που νοσηλευόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Αν δείτε αυτόν τον άνδρα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share