Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

O Αγγλούπας (ξανα)πήρε τ' όπλο του!!! Με τους φίλους του και όπλα στην Αράχωβα, λίγο πριν κληθεί για τον τραυματισμό της Γωγώς Φαρμάκη!!!

15 Ιανουαρίου 2013
O Αγγλούπας (ξανα)πήρε τ' όπλο του!!! Με τους φίλους του και όπλα στην Αράχωβα, λίγο πριν κληθεί για τον τραυματισμό της Γωγώς Φαρμάκη!!!

Κυκλοφορούσαν με τετρακίνητες γουρούνες στα χιονισμένα δάση της Αράχοβας, αρματωμένοι με πιστόλια, καραμπίνες και πολεμικά όπλα όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές των Ειδικών Δυνάμεων (πραγματικά ή ρέπλικες, εκείνοι ξέρουν), έχοντας στο πλευρό τους εντυπωσιακές υπάρξεις από τον χώρο του μόντελινγκ και της σόουμπιζ.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων η παρέα του Αλέξανδρου Αγγλούπα αναστάτωσε ολόκληρο τον Παρνασσό, αποτυπώνοντας μάλιστα τις περιπέτειές της σε βίντεο και φωτογραφίες τα οποία ανέβασαν στο YouTube. Κάποιοι μάλιστα τρόμαξαν όταν είδαν τους γόνους ευκατάστατων οικογενειών να ποζάρουν οπλισμένοι σαν αστακοί, επιδεικνύοντας τον οπλισμό τους.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των νεαρών περιελάμβανε από κυνηγητό με θηριώδεις γουρούνες και τζιπ στα χιόνια ως τρικούβερτα γλέντια στις κοσμοπολίτικες ταβέρνες της περιοχής. Οποιος είδε τα βίντεο που ανέβασαν στο YouTube είχε την εντύπωση ότι παρακολουθούσε τρέιλερ ταινίας δράσης αμερικανικής παραγωγής που γυρίστηκε στα παγωμένα δάση του Καναδά.



Με φόντο τα χιόνια του Παρνασσού, η παρέα έπαιζε και φωτογραφιζόταν με τα όπλα, πραγματικά ή ρέπλικες εκείνοι ξέρουν.Διακρίνονται ένα πιστόλι των 7,65 χιλιοστών που κρατά ο ιδιοκτήτης του «Νammos», μια κυνηγετική καραμπίνα και το πολεμικό τυφέκιο των Ειδικών Δυνάμεων που κρατά ο Βασίλης Μιχαήλ

Παιχνίδια με τον πολυέλαιο

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, παρέα με γνωστά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο αλλά και ανερχόμενα μοντέλα, φιλοξενήθηκε τις ημέρες των εορτών στη βίλα γνωστού επιχειρηματία από τον χώρο της ένδυσης. Μαζί με τον 35χρονο που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της νεαρής ηθοποιού Γωγώς Φαρμάκη, αδερφής της πρώην συντρόφου του Ολγας, ήταν ο νεαρός εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ και ο γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας Φραγκίσκος Ζαννής, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Nammos» της Μυκόνου. Στην παρέα που αναστάτωσε την όμορφη και παγωμένη χριστουγεννιάτικη Αράχοβα προστέθηκαν και κάποιοι φίλοι τους αλλά και αιθέριες υπάρξεις, ενώ διοργάνωσαν και εξορμήσεις στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής κάνοντας παιχνίδια με ειδικά οχήματα στο χιόνι. Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο οπλισμός που έφεραν. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα όπλα με τα οποία έπαιζαν ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Ο ιδιοκτήτης του μυκονιάτικου «Nammos» πόζαρε με φόντο το παγωμένο τοπίο κρατώντας στα χέρια του ένα πιστόλι των 7,65 χιλιοστών. Με ένα παρόμοιο, τύπου Walter PPK, πόζαρε και ο Βασίλης Μιχαήλ, ενώ όλα τα λεφτά ήταν η φωτογραφία του νεαρού εφοπλιστή με ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα το οποίο χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές των Ειδικών Δυνάμεων. Το αν είναι πραγματικά ή ρέπλικες, το γνωρίζουν βέβαια μόνο οι ίδιοι... Ακούστηκαν πολλά στα στέκια του χιονισμένου Παρνασσού για το γλέντι που έκανε η παρέα σε γνωστή ταβέρνα, όπου παραλίγο να ξηλώσουν τον πολυέλαιο που διακοσμούσε τον χώρο παίζοντας, πετώντας ο ένας στον άλλο αντικείμενα και φαγητά και βάζοντας φωτιά σε χάρτινα καπέλα.



Με τετρακίνητες γουρούνες και θηριώδη τζιπ η χάι παρέα της Αθήνας αλώνιζε στα χιόνια της Αράχοβας

Εξόρμηση στον Καναδά

Από τις εξορμήσεις στη χιονισμένη Αράχοβα με τις γουρούνες και τα γλέντια στις ταβέρνες της περιοχής, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πέταξε μετά τις γιορτές για τον παγωμένο Καναδά. Τίποτα δεν φαίνεται να αγγίζει την ξέφρενη ζωή του 35χρονου, που συνεχίζει απτόητος να γλεντά και να τα σπάει μέχρι πρωίας, απολαμβάνοντας τις ανέμελες ημέρες και νύχτες μια και καθυστερεί η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης όπου πρωταγωνιστεί. Ο επιχειρηματίας που πριν από 15 μήνες πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τη νεαρή ηθοποιό δεν συνελήφθη ποτέ, δεν έχει καν κληθεί για να απολογηθεί και εδώ και έναν χρόνο η υπόθεση εκκρεμεί στην Ευελπίδων. Ο κατηγορούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος, γλεντά τη ζωή του και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό. Αυτή την εποχή, μετά τις βόλτες στην Ιταλική Ριβιέρα, σειρά έχει ο Καναδάς. Αξίζει να τονιστεί ότι την 1η Αυγούστου, αν και ασκήθηκε εις βάρος του ποινική δίωξη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία στην άνω πράξη», η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει διόλου.




Εκκεντρικός και ανέμελος, ο 35χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της ηθοποιού, μετά τις διακοπές στην Ιταλία και το πέρασμα από την Αράχοβα πέταξε για Καναδά

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πέρασε έτσι ένα ανέμελο Πάσχα στο Νησί των Ανέμων, έκανε όλο το καλοκαίρι τις διακοπές του στις πρώτες ξαπλώστρες-κύμα στην κοσμοπολίτικη Ψαρού, καθώς δεν είχε κληθεί καν να απολογηθεί, και συνέχισε τις φθινοπωρινές του εξορμήσεις στην Ιταλία. Ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης είναι η αλλαγή της ανακρίτριας που χειριζόταν την υπόθεση. Οταν ανέλαβε η αντικαταστάτριά της, δεν είχε ενημερωθεί για τις υποθέσεις που εκκρεμούσαν, με αποτέλεσμα να δώσει προτεραιότητα στις πιο σοβαρές.

Τελικά η γραφειοκρατία και ο τεράστιος όγκος των υποθέσεων που καλείται να χειριστεί ένας ανακριτής, σε συνδυασμό με την τύχη που φαίνεται να έχει στο πλευρό του ο 35χρονος επιχειρηματίας, έκαναν πάλι το θαύμα τους. Η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας συνεχίζει να ζει έντονα την κάθε ημέρα της χλιδάτης ζωής του σαν να είναι η τελευταία.



Κοντινό καρέ από τον «βαρύ οπλισμό» με τον οποίο ποζάρει ο νεαρός εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ

www.protothema.gr

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη της Γωγώς Φαρμάκη στη News για την υπόθεση του πυροβολισμού της από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα!!!

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share