Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναίκα που πέθαινε σώθηκε από τη σύζυγο του... πρώην άντρα της!

8 Νοεμβρίου 2017 13:23
Γυναίκα που πέθαινε σώθηκε από τη σύζυγο του... πρώην άντρα της!

Η Νικολά Χίτσεν ενημερώθηκε από τους γιατρούς της πριν από τέσσερις μήνες πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας που την ταλαιπωρούσε.

Τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν πάρει την κάτω βόλτα για κείνη, όταν μπήκε στην ιστορία η νέα σύζυγος του πρώην άντρα της, Κλερ Χίτσεν, η οποία οργάνωσε μια τεράστια καμπάνια ώστε να συγκεντρωθούν αρκετά και να μεταφερθεί η Nicola σε ένα πειραματικό κέντρο της Τουρκίας και να υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή χημειοθεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα με το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική: Τι ανακάλυψε ο ιατροδικαστής;

Χάρη στην πειραματική αγωγή, ο όγκος της εξαφανίστηκε σχεδόν και πλέον η Κλέρ οργανώνει μια νέα εκστρατεία ώστε να μαζέψει τα τελευταία 56.000 ευρώ (50.000 λίρες) που απομένουν για το τελικό στάδιο της θεραπείας.

Η 41χρονη Νικολά, μητέρα δύο παιδιών, υποβλήθηκε σε δεκαήμερη θεραπεία στην Κωνσταντινούπολη που στοίχισε 90.000 ευρώ (80.000 λίρες), κι όλα αυτά χάρη στην καλή νέα σύζυγο Κλερ, η οποία δήλωσε: «Ο Τζόε και ο Τζέικ είναι τα θετά μου παιδιά. Η Νίκη είναι η πρώην σύζυγος του άντρα μου και μια καταπληκτική μαμά για τους Τζόε και Τζέικ. Η Νίκη συνέχισε να τους βάζει πάνω από όλα καθ’ όλη την πορεία της θεραπείας της. Ο Joe και ο Jake είναι επίσης φανταστικά μεγαλύτερα αδέρφια για την τρίχρονη κόρη μας και τους λατρεύει όπως κι αυτοί εκείνη».

Όσο για το πρόβλημα, δήλωσε: «Τα χρήματα στέρευαν και η Νίκη δεν μπορούσε να συνεχίσει τη θεραπεία που θα της έσωζε τη ζωή. Αυτή δεν ήταν επιλογή. Τα αγόρια χρειάζονταν τη μαμά τους και εκείνης της αξίζει να τα δει να μεγαλώνουν, να γίνονται άντρες και να αποκτούν τη δική τους οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι: Η οργή της μάνας όταν αντικρίζει τον δολοφόνο της κόρης της!

Όσο για τη Νικολά, είπε σχετικά: «Είμαι εντελώς εντυπωσιασμένη, όλοι και ειδικά η Κλερ υπήρξαν απίστευτοι. Δεν πίστευα πως ο κόσμος με αγαπούσε τόσο πολύ!». Όταν της διαμήνυσαν πως είχαν στερέψει από θεραπείες, η Nicola άρχισε να το ψάχνει και σκόνταψε πάνω στο πειραματικό κέντρο ChemoThermia της Κωνσταντινούπολης, αρχίζοντας τον νέο κύκλο θεραπείας τον Ιούλιο.

Η νέα καμπάνια της έχει μαζέψει περισσότερες από 7.000 λίρες και συνεχίζει δυναμικά…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share