Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικές σκηνές σε σχολείο στην Βρετανία: Επίθεση από μασκοφόρους με μπαστούνια χόκεϊ και μαχαίρια!

7 Νοεμβρίου 2017 18:05
Σοκαριστικές σκηνές σε σχολείο στην Βρετανία: Επίθεση από μασκοφόρους με μπαστούνια χόκεϊ και μαχαίρια!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν σχεδόν 900 παιδιά ηλικίας 11 έως 16 ετών στο Κόβεντρι της Βρετανίας, όταν μία ομάδα μασκοφόρων, με κοντάρια του χόκεϊ και μαχαίρια, εμφανίστηκε έξω από το σχολείο τους, με σκοπό την εισβολή.

Η διεύθυνση του West Coventry Academy έδωσε αμέσως εντολή να κλείσει το σχολείο και να ειδοποιηθούν οι γονείς, προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους και να τα απομακρύνουν από το σημείο για λόγους ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα: Τεράστια προσοχή σ' αυτά τα 6 ζώδια! (video)

Στο σχολικό συγκρότημα κατέφτασε εντός 15 λεπτών ισχυρή αστυνομική δύναμη, αναζητώντας τους δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν τρία αγόρια.
Οι καθηγητές της ακαδημίας προσπάθησαν να σταματήσουν την οπλισμένη συμμορία, μπαίνοντας ως φυσική ασπίδα μπροστά στις εισόδους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταρ Κύπρος 2017: Η αδιανόητη απάντηση - γκάφα στην πιο απλή ερώτηση! Δεν φαντάζεστε τι απάντησε... (video)

Μετά την κινητοποίηση που υπήρξε, οι τρεις μασκοφόροι αποχώρησαν τρέχοντας, ενώ η αστυνομία αναζητά την ταυτότητά τους μέσω των καμερών ασφαλείας που είναι τοποθετημένες περιμετρικά των κτηριακών εγκαταστάσεων και οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share