Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τον Βασίλη Τσιάρτα! Τι απίστευτο δήλωσε για τον 11χρονο Αμίρ αμέσως μετά το "χτύπημα" στο σπίτι του!

5 Νοεμβρίου 2017 11:18
Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τον Βασίλη Τσιάρτα! Τι απίστευτο δήλωσε για τον 11χρονο Αμίρ αμέσως μετά το

Ποια η ρατσιστική δήλωση του Τσιάρτα για μικρό Αμίρ;

Εννοείται πως όποιος έχει μάθει να μισεί κοινωνικές ομάδες που κατά τον ίδιο «αποκλίνουν από το κανονικό» είναι γεμάτος μίσος και φόβους για οτιδήποτε διαφορετικό από τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν μετά το ομοφοβικό ξέσπασμα του Βασίλη Τσιάρτα σχετικά με τους ανθρώπους που προβαίνουν σε επαναπροσδιορισμό φύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη: "Έπεσε" το κάστρο!

Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το νέο παραλήρημά του, αυτή τη φορά εναντίον μίας άλλης κοινωνικής ομάδας. Των μεταναστών.

Εκεί που ούτε ο ultra ρατσιστής Άδωνις, ο οποίος παλαιότερα ζητούσε να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα αλλά με αφορμή την επίθεση στον 11χρονο Αμίρ «στρογγύλεψε» λίγο τις ακραίες θέσεις του, ήρθε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για να σπείρει για άλλη μία φορά μίσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads: Αναβάλλεται η αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη από τις Φιλιππίνες! - Δείτε τι συνέβη

«Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες» έγραψε στον λογαριασμό του ο Τσιάρτας, αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με την απαγόρευση στον μικρό Αμίρ να σηκώσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και τη μετέπειτα επίθεση με πέτρες στο σπίτι του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share