Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!!!

15 Ιανουαρίου 2013
Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!!!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εδώ είμαστε και πάλι και λέω να αναφερθώ στο θέμα «Διχασμένη Προσωπικότητα». Ένα ζώδιο της γης, με ωροσκόπο στον αέρα, δε μπορεί να μην έχει τέτοια συμπτώματα!

Aπό την F'Ariel

Το ένα είναι προσγειωμένο, σοβαρό, μαζεμένο, ντροπαλό, ρομαντικό και το άλλο είναι όσα παίρνει και όσα φέρνει ο άνεμος! Ονειροπόλο, άστατο, ελεύθερο, ανεξάρτητο και αρκετή τρέλα, ναι έτσι δεν είναι ..τα ζώδια του αέρα..?? Πώς μπορούν να συνυπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία σε μια μόνο προσωπικότητα? Καθημερινή σύγκρουση, διαμάχη... αυτός ο προσωπικός διάλογος, που ο ένας μαζεύει και άλλος λύνει..!! Τρελαίνεσαι ή δε τρελαίνεσαι..?? Στο τέλος ποιος κυριαρχεί..?? Ξέρει κανείς...??

Κριός
Δύσκολη ημέρα Κριαράκια μου, αφού θα σκάσουν μύτη αρκετές από τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στην άκρη και θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Συναισθηματικά είστε αρκετά φορτισμένοι και δε το κόβω να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη κατάσταση με ψυχραιμία. Ζητήστε τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και φυσικά η φυγή δεν είναι η λύση σε καμία περίπτωση. Προμηνύονται και ερωτικοί καυγάδες για αυτό εξαφανιστείτε!

Ταύρος
Θα μπορούσε η ημέρα να σας να είναι ήρεμη, εφόσον και εσείς επιθυμείτε το ίδιο! Πλέον γνωρίζετε τα πάντα για αυτό δε χρειάζεται να αγχώνεστε με το παραμικρό. Ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους με ωραίο τρόπο, γιατί είστε κάπως στη τσίτα τις ημέρες αυτές! Μπορεί να σας κάνουν κάποιες προτάσεις, αλλαγές, ή μια προαγωγή, αλλά να είστε σίγουροι ότι παγίδες κρύβονται από πίσω. Είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε..?? Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση!

Δίδυμος

Τα έχετε κάνει λίγο σκατά ή μου φαίνεται? Δημιουργήσατε πάλι προβλήματα στη ζωή σας και στων άλλων και τώρα αντί να καθίσετε να τα λύσετε, προσπαθείτε να τη κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια! Πρέπει να τα πείτε με τους δικούς σας ανθρώπους! Ένας διάλογος που θα ακούσετε τι έχουν να σας πουν και ίσως να σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη! Νέες επαγγελματικές προτάσεις προκύπτουν, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας!

Καρκίνος
Μαύρα και άραχνα θα τα βλέπετε όλη την ημέρα. Ξαφνικά μέσα στη μελαγχολία και τον αναστεναγμό, όμως μην ανησυχείτε. Τα άστρα φταίνε για όλα! Το μόνο που θα επιδιώξετε είναι να μείνετε μόνοι, να κλείσετε τα τηλέφωνα και να κλάψετε λίγο τη μοίρα σας, όμως δε θα σας αφήσουν οι φίλοι σας! Προσοχή λίγο σε επαγγελματικά ζητήματα γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως πέσετε σε κάποια παγίδα σήμερα. Ένα ερωτικό δωράκι έρχεται για εσάς..!!

Λέων
Οτιδήποτε και αν προκύψει να είστε σίγουροι ότι οι φίλοι σας θα σας σταθούν και θα σας βοηθήσουν! Μη τρελαθείτε μια και έξω και σας πιάσουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις σας! Επαγγελματικά τρέχετε το τελευταίο καιρό σας το λωλό όμως θα σκάσουν ευκαιρίες από το πουθενά και θα πρέπει να είστε εκεί για να τις αρπάξετε! Καλό είναι σήμερα να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και να αφήστε το αύριο να είναι μια νέα αρχή!

Παρθένος

Πάλι έχουν πέσει επάνω σας, ένα σκασμό υποχρεώσεις και εσείς θέλετε να ξεμπερδεύετε μια ώρα αρχύτερα. Όμως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για αυτό ηρεμίστε και οργανωθείτε καλύτερα! Στη τελική ζητήστε βοήθεια ή κάντε πάσα και τίποτα γιατί θα πελαγώσετε, σίγουρα θα σας πιάσει το στομάχι σας και στο τέλος θα εκτεθείτε για χαζομάρες! Αποφύγετε τις ερωτικές συζητήσεις, γιατί ακόμα και εκεί θα ξεστομίστε λόγια που δεν εννοείτε!

Ζυγός
Το καλό είναι ότι θα τη πάρετε την ανάσα σας, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας! Έρχονται καλύτερες ημέρες και το ξέρετε αυτό, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να σηκώσετε τα χέρια ψιλά! Ψυχολογικά όμως δεν είστε στα καλύτερά σας και ξεσπάτε σε ανθρώπους που δε φταίνε. Προσέξτε τα λόγια σας γιατί ίσως σήμερα να πληγώσετε ανθρώπους που δε πρέπει και άντε να το διορθώσετε μετά! Ερωτικές εντάσεις, καυγάδες και παρεξηγήσεις. Αφού δε το έχετε, τι το σκαλίζετε..?

Σκορπιός

Καιρός να διώξετε από πάνω σας βάσανα που ουσιαστικά δε σας αφορούν. Έχετε τα δικά σας που πρέπει να λύσετε και σας έχουν φορτώσει και των άλλων και άντε να βρείτε άκρη! Μπορεί να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, μπορεί να πληγώσετε μερικούς, όμως δε μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια για όλους και τα πάντα! Κάντε αλλαγές, ανανεώστε το χώρο σας, αλλάξτε μαλλί, μη κάθεστε έτσι! Επαγγελματικά μη βιαστείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα... Υπομονή!

Τοξότης

Μια μέρα που θα δοκιμαστεί η υπομονή και η αντοχή σας σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στον αγώνα σας και δε πρέπει με τίποτα να το βάλετε κάτω! Εμπόδια και καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν, όμως στο τέλος κάτι θα βγει. Ερωτικά καλύτερα να μείνετε μακριά από το ταίρι σας, γιατί φουρτούνες έρχονται! Προσοχή στις σπατάλες γιατί όλο αυτό που νιώθετε σας οδηγεί σε ψώνια, μαγαζιά και βιτρίνες.. Με μέτρο..!!

Αιγόκερως
Τα άστρα τα λένε μια χαρά για εσάς, όμως εσείς ή στο κρεβάτι τάβλα είστε άρρωστοι, ή γίνεται της μουρλής στα προσωπικά σας ζητήματα! Κάτι καλό θα συμβεί από το πουθενά και ξαφνικά θα νιώσετε πάλι λίγο αισιόδοξοι, αλλά αυτά τα θέματα από το παρελθόν δε λένε να κλείσουν. Κάντε εκεί τα μαγικά σας, όσο μπορείτε φυσικά, ή διατάξτε κανέναν να σας κάνει τη βρομοδουλειά, γιατί αλλιώς χρονικά δε βγαίνει το πράγμα. Ερωτικά έντονες καταστάσεις βιώνετε. Απολαύστε το!

Υδροχόος

Πολύ περίεργη η σημερινή ημέρα και με αρκετό γκρίζο θα έλεγα! Ότι και αν προκύψει θα πρέπει να είστε πολύ ψύχραιμοι, πολύ λογικοί και αρκετά συνεργάσιμοι! Και μεταξύ μας επειδή έχετε ευαίσθητο νευρικό σύστημα, φροντίστε να έχετε και τα χαπάκια κάπου κοντά, γιατί θα τα χρειαστείτε. Σε οικονομικές συζητήσεις, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα! Καιρός να δείξτε πώς νιώθετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει!

Ιχθύες
Θέλετε να οργανώσετε τα πάντα! Από ιδέες είστε φουλ, το μόνο που απομένει είναι να τις εκφράσετε στους δικούς σας ανθρώπους! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε, ούτε να σεληνιάζεστε, ο ανθρώπινος και ο λογικός είναι πάντα ο καλύτερος! Καιρός να βρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, να βγείτε λίγο από το σπίτι και άντε να κάνετε και καμία ζαβολιά! Κοιτάξτε τον εαυτό σας, τα χρόνια φεύγουν και δε ξανά γυρνούν..!!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share