Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εικόνες ντροπής από το σπίτι του μικρού Αμίρ που θα κρατούσε τη σημαία την 28η Οκτωβρίου! Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά (photo)

3 Νοεμβρίου 2017 16:06
Εικόνες  ντροπής από το σπίτι του μικρού Αμίρ που θα κρατούσε τη σημαία την 28η Οκτωβρίου! Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά (photo)

Πέτρες και μπουκάλια μπύρας πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ, του μικρού Αφγανού μαθητή του 6ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης, ο οποίος είχε κληρωθεί να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε ο γιος του Τσοχατζόπουλου! Ποια διάσημη ηθοποιό παντρεύτηκε ενώ ο Άκης είναι στην φυλακή;

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δωμάτιο του μικρού Αμίρ και της αδερφής του, γέμισε με γυαλιά από το σπασμένο τζάμι, το οποίο θρυμματίστηκε από τα αντικείμενα που εκσφενδόνισαν οι "νταήδες" ρατσιστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Αρναούτογλου και Γιάννης Καλλιανός προειδοποιούν: "Κατεβάστε κουβέρτες! Έρχονται χιόνια από..."

Παράλληλα, έγραψαν και ένα σύνθημα πάνω σε χαρτόνι, το οποίο ανέφερε:

«Φύγε από δω, στο χωριό σου, φύγε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άγριο χώσιμο της Αποστολίας και η πληρωμένη απάντηση του Μαυρίδη! Ποια έφυγε; Μαντώ ή Καλογρίδη; (videos)

Οι άγνωστοι πρόλαβαν και διέφυγαν, χωρίς οι αστυνομικοί να καταφέρουν να τους εντοπίσουν, αφού προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο σπίτι της οικογένειας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share