Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προκαλούν ξανά: Τουρκικό ελικόπτερο έκανε υπέρπτηση 30 μέτρα πάνω από τα Ιμια!

3 Νοεμβρίου 2017 10:09
Προκαλούν ξανά: Τουρκικό ελικόπτερο έκανε υπέρπτηση 30 μέτρα πάνω από τα Ιμια!

Τουρκικό πολεμικό ελικόπτερο AB-412 σήμερα στις 07:59 πραγματοποίησε υπέρπτηση στα 30 μέτρα πάνω από τα Ιμια, ενώ στη συνέχεια βγήκε από το FIR Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition! Έδωσαν μάχη οι κριτές! (video)


Χθες το βράδυ το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με αφορμή την διακλαδική άσκηση Ελλάδας-Αιγύπτου «Μέδουσα 5» που διεξάγεται μέχρι τις 4 Νοεμβρίου στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου είχε εκδώσει προκλητική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο υποστηρίζει ότι η θαλάσσια περιοχή γύρω από τη Ρόδο είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή επικαλούμενο την συμφωνία των Παρισίων το 1947 που, όπως λένε, απαγορεύει στρατιωτική δραστηριότητα στη Ρόδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άγριο χώσιμο της Αποστολίας και η πληρωμένη απάντηση του Μαυρίδη! Ποια έφυγε; Μαντώ ή Καλογρίδη; (videos)

Το τουρκικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε επίσης ότι έστειλε προειδοποίηση στην Ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα «για να υπενθυμίσουμε ότι πρέπει να αποφεύγονται οι μονομερείς ενέργειες που αυξάνουν την ένταση στο Αιγαίο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share