Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τί οδήγησε τον Λευτέρη Πανταζή στο νοσοκομείο;;; Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες πριν στην εφημερίδα "News" και μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία του!!!

14 Ιανουαρίου 2013
Τί οδήγησε τον Λευτέρη Πανταζή στο νοσοκομείο;;; Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες πριν στην εφημερίδα

Αποτελεί «σταθερή αξία» στο τραγούδι, αφού δεκαετίες τώρα κάνει επιτυχίες και παραμένει ψηλά στη λίστα με τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες. Ο Λευτέρης Πανταζής είναι άμεσος, προσγειωμένος και βαθιά μέσα στην κρίση.

Της Τζώρτζιας Συρίχα

«Η νέα χρονιά με βρήκε στο κρεβάτι», λέει ο Λευτέρης Πανταζής, αφού μια ίωση τον ταλαιπωρεί απίστευτα εδώ και πολλές μέρες. «Μόλις τελειώσαμε από το μαγαζί την Πρωτοχρονιά έπεσα στο κρεβάτι, αρρώστησα βαριά. Βλέπεις, όλες τις μέρες δουλεύαμε, τρεχάματα, υποχρεώσεις. Εμείς οι καλλιτέχνες νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι, αλλά όπως φαίνεται δεν είμαστε τελικά, με πήρε από κάτω».

Ολα αυτά τα χρόνια δεν βαρέθηκες να κάνεις Πρωτοχρονιά σε μαγαζιά;

Οσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έκανα ποτέ Πρωτοχρονιά σπίτι. Είναι πια έτσι η ζωή μου! Τις γιορτινές μέρες τις περνάω με τον κόσμο και όχι με την οικογένειά μου. Τα μόνα Χριστούγεννα που έμεινα με τους δικούς μου ήταν στη Ρωσία, όταν ήμουν 9 χρόνων. Τότε που πηγαίναμε να πούμε τα κάλαντα και μετά καθόμασταν στη σόμπα και μετρούσαμε τα λεφτά.

Με την οικονομική κρίση πώς τα πάς;

Δεν είμαι απέξω από όλο αυτό που συμβαίνει, ζω τις καταστάσεις, τις βιώνω και θεωρώ ότι είναι η χειρότερη περίοδος τα τελευταία 40 χρόνια που είμαι στην Ελλάδα. Η νύχτα δεν θα μπορούσε να είναι εκτός. Εχει ανάγκη ο κόσμος να βγει, να ξεσκάσει, αλλά δυσκολεύεται.

Είναι πιο χαλαρά τα πράγματα με τους καλλιτέχνες;

Κάποιοι περνούν τόσο χοντρό λούκι που δεν έχουν ούτε να φάνε. Κάθε μέρα έρχονται άνθρωποι στο μαγαζί και μου τα λένε ή με επισκέπτονται σε μια επιχείρηση που έχω και μου ζητάνε δουλειά, δεν τους νοιάζει τι θα κάνουν. Όταν ακούς τέτοια τρελαίνεσαι! Ημασταν όλοι κακομαθημένοι και συνένοχοι μιας κατάστασης που την πληρώσαμε ακριβά. Δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, αλλά πάντα αυτός την πληρώνει. «Χορό» κάνουν τα λεφτά από το ένα κράτος στο άλλο. Τα μεγάλα κεφάλια δεν κάνανε καλά κουμάντα και ο κόσμος θα πληρώσει τα σπασμένα.

Φαίνεσαι προβληματισμένος.

Είμαι και προβληματισμένος και αγανακτισμένος. Προβληματίζομαι για το μέλλον και τα παιδιά μας. Πόσο να αντέξει κι ο γονιός;.

Η Κωνσταντίνα η κόρη σου σπουδάζει στο εξωτερικό;

Σπουδάζει σκηνοθεσία, θέατρο, κινηματογράφο στο Miami University και τελειώνει φέτος, αλλά δυσκολεύομαι να της στείλω χρήματα για τη σχολή της πια. Τι να σου πω! Από την άλλη μου λέει το παιδί «μπαμπά, τι να κάνω στην Ελλάδα; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Και εσύ δυσκολεύεσαι». Και δεν έχει άδικο, τι να πω; Ελα εδώ και θα ζήσεις σαν βασίλισσα; Δεν φτάνουν τα λεφτά, δεν μπορεί κανείς μας πια να πληρώσει, στο τέλος μου φαίνεται θα τρελαθούμε όλοι και θα αντιδράσουμε άσχημα.

Πηγαίνεις να τη δεις στο Μαϊάμι;

Πέρυσι πήγα και την είδα, της λείπω και μου λείπει πολύ, μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Μόλις τελειώσουμε από το σχήμα θα πάω Αμερική, Καναδά και Αυστραλία και θα πάω να δω και το παιδί. Τώρα ξεκινάει πρόβες. Θα παίξει σε ένα έργο του Σαίξπηρ, θα κάνει τον τρελό του χωριού, ένα αγόρι. Στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να πάω να την καμαρώσω.

Πάντως, απ' ό,τι λέγεται, με τη δουλειά σου έφτιαξες μεγάλη περιουσία.

Κοίτα, δεν έχω παράπονο! Εβγαλα χρήματα από τη δουλειά μου, αλλά τα έριξα σε επιχειρήσεις. Με αυτά που συνέβησαν όμως τα τελευταία χρόνια κι εγώ δεν πήγα καλά, υπάρχει πρόβλημα και έπαθα ζημιές. Το ότι έκανα ένα ωραίο σπίτι δεν σημαίνει τίποτα! Άμα δεν δουλέψω θα έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Οι ιδέες μου για τις επιχειρήσεις ήταν καλές, αλλά άμα ο κόσμος δεν έχει δουλειά για να έρθει τι θα κάνω;».

Αλήθεια, θα σε δούμε παντρεμένο, γιατί όλο στο παραπέντε φτάνεις και την κάνεις...

Οταν έφτιαξα το σπίτι μου, σκεφτόμουνα να κάνω μεγάλη οικογένεια. Δεν έτυχε... Δεν την έκανα εγώ από τις σχέσεις μου, οι γυναίκες φεύγανε, φταίει η δουλειά μου μάλλον.

Δεν σου λείπει μια σύντροφος;

Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεις σύντροφο που να είναι το άλλο σου μισό, να σε πονάει και να σε σέβεται, να μπορεί να αγαπάει τον Λευτέρη και μαζί με αυτόν τα μάτια του, τη μύτη του, την καράφλα του.

Θα είσαι μόνος μια ζωή;

Μόνος μου δεν θα είμαι, ούτε τώρα είμαι μόνος, κάνει κρύο... Να μην έχω μια γυναίκα να με φροντίζει; Θα ήταν αδικία! Έχω περάσει στο παρελθόν πολύ καιρό μόνος μου και δεν τη φοβάμαι τη μοναξιά. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο βέβαια, αλλά τι να κάνω; Και η δουλειά που κάνουμε δεν είναι μοναχική; Στα καλά είναι όλοι δίπλα σου και στα δύσκολα εξαφανίζονται σαν τα ποντίκια.

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς τραγούδι;

Όταν αποφασίσω να σταματήσω αυτήν τη δουλειά -αν και πιστεύω ότι πάνω στη δουλειά θα πεθάνω-, ό,τι και να κάνω θα είναι γύρω από αυτήν. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω μια σχολή-φυτώριο νέων καλλιτεχνών.

Τώρα είσαι στον «Βοτανικό» μαζί με τις Νατάσσα Θεοδωρίδου και Έλενα Παπαρίζου, έβγαλες και νέο CD.

Σκίζουμε! Είναι γωνία αγάπης και πόνου. Όπως και το όνομα του CD, έχει και πόνο και αγάπη και σόου. Και τα δυο κορίτσια γράφουν τη δική τους ιστορία. Το CD κυκλοφόρησε πριν από 30 ημέρες και έγινε πλατινένιο. Έχει τέσσερα καινούρια τραγούδια -προπομπός του ολοκληρωμένου CD που θα έρθει σε λίγο καιρό- και ένα live από δικό μου πρόγραμμα. Τώρα είμαι στο στούντιο για τα υπόλοιπα που γράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου. Το σίγουρο είναι ότι δεν κάθομαι ποτέ και δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά λέγοντας, βοήθα, Θεέ μου.

Δεν πέρασες εσύ την αρρώστια της εποχής. Δεν βίωσες την κατάθλιψη!

Ζω όλες τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά δεν τα παρατάω ποτέ.

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

"Αθώοι" αποδείχτηκαν τελικά οι έντονοι πόνοι στο στήθος με τους οποίους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του κάνουν μια σειρά εξετάσεων, αλλά έχουν ήδη αποκλείσει την περίπτωση εγκεφαλικού επεισοδίου. Μάλιστα, ενδέχεται να πάρει και εξιτήριο, αν και δεν αποκλείεται να μείνει ένα 24ωρο για παρακολούθηση, λόγω του κρυώματος που τον ταλαιπωρεί!

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share