Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι εργαζόμενοι «βαθμολογούν» το αφεντικό: Mε τι βαθμό βαθμολόγησαν τον Ζούκερμπεργκ του Facebook;

2 Νοεμβρίου 2017 11:34
Οι εργαζόμενοι «βαθμολογούν» το αφεντικό: Mε τι βαθμό βαθμολόγησαν τον Ζούκερμπεργκ του Facebook;

Με βαθμό σχεδόν το «απόλυτο άριστα», ο νεαρός Μαρκ Ζούκεμπεργκ του Facebook είναι ο διευθύνων σύμβουλος μεγάλης εταιρίας που κερδίζει την εμπιστοσύνη των υφισταμένων του και την πρώτη θέση στην σχετική λίστα μεταξύ «ανταγωνιστών» του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Η θυελλώδης σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εργασίας Glassdoor έκανε μεγάλη έρευνα μεταξύ των εργαζομένων, ζητώντας τους να βαθμολογήσουν τον επικεφαλής της εταιρίας τους, με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του Τράβις Καλάνικ από την κορυφαία θέση της Uber, μεταξύ άλλων και με κατηγορίες για επιθετική συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους του.

Ο Ζούκεμπεργκ κατόρθωσε να συγκεντρώσει το 98% της αποδοχής των εργαζόμενων του facebook, με σχόλια όπως «Ο καλύτερος λόγος για να εργάζεται κανείς στην εταιρία είναι να ξέρει ότι ο ιδιοκτήτης της ενδιαφέρεται για την επιτυχία του».
Στην δεύτερη θέση ο Έλον Μασκ, ο μεγιστάνας μηχανικός, εφευρέτης και επενδυτής που βρίσκεται στο τιμόνι της Tesla - για την οποία βαθμολογείται με 86% - και της SpaceX, όπου «παίρνει» 98%.

Ο Έλον Μασκ της Tesla


Ακολουθούν με επίσης υψηλότατα ποσοστά αποδοχής ο Μπομπ Μπέχεκ της Bain&Company, ο Ντομινίκ Μπάρτον της McKinsey&Company και ο Όσκαρ Μουνιόθ της United Airlines.

Στην έκτη θέση της λίστας ο Σούνταρ Πιτσάι της Google, με ποσοστό 96% και τα σχόλια γι' αυτόν να λένε πως έχει στήσει μια «εξαιρετική ομάδα, καθώς η διοίκηση ενθαρρύνει τις ευκαιρίες για επαγγελματική κατάρτιση και ανέλιξη».

Ο Σούνταρ Πιτσάι της Google


Ακριβώς πίσω του ο Σάντια Ναντέλα της Microsoft, ο Αλεξ Γκόρσκι της Johnson&Johnson και την δεκάδα κλείνουν ο Τιμ Κουκ της Apple και ο Έντουαρτ Μπάστιαν της Delta Airlines.

Ο Σάντια Ναντέλα της Microsoft


Ο Τιμ Κουκ της Apple

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Με απολύσατε ενώ ξέρατε πως ήμουν έγκυος» - Η Ελεονώρα Μελέτη καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ και ζητά 50.000!

Αρκετά καλή, με ποσοστό 86%, η επίδοση του Τζεφ Μπέζος της Amazon, αλλά μάλλον άσχημη και χαμηλότερη των προσδοκιών με ποσοστό 59% εκείνη του Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin Group.

Ο Τζεφ Μπέζος της Amazon


Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin Group

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share