Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Νέο περιστατικό βίας στην ΑΣΟΕΕ - Ομάδα νεαρών του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε

2 Νοεμβρίου 2017 11:25
Νέο περιστατικό βίας στην ΑΣΟΕΕ - Ομάδα νεαρών του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε

Νέο περιστατικό βίας καταγράφηκε στην ΑΣΟΕΕ, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, ένας φοιτητής ΑμΕΑ είχε δεχτεί επίθεση μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρυτανείας το νέο περιστατικό έγινε την Τρίτη στις 8 το βράδυ όταν "μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε εκείνη την ώρα από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Με απολύσατε ενώ ξέρατε πως ήμουν έγκυος» - Η Ελεονώρα Μελέτη καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ και ζητά 50.000!

Η Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου καλεί παράλληλα "όποιο μέλος της κοινότητας του Ιδρύματος γνωρίζει οτιδήποτε γι’ αυτό το γεγονός να το γνωστοποιήσει στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, προκειμένου αυτή να προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την προστασία του Ιδρύματος και τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 περίπου, ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε εκείνη την ώρα από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου. Διοικητική υπάλληλος του Ιδρύματος, που επιχείρησε να αποτρέψει τη βίαιη αυτή ενέργεια, δέχτηκε και η ίδια επίθεση από την ίδια ομάδα.

Τέτοια γεγονότα θυμίζουν μαύρες στιγμές της ιστορίας και είναι καθήκον όλων μας να τα αποβάλουμε από τους χώρους μας και τις κοινότητες μας, ακόμα δε περισσότερο από τους χώρους του Πανεπιστημίου. Τέτοια αποτρόπαια γεγονότα αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση του δημόσιου Πανεπιστημίου και στην εκτροπή από την ομαλή ακαδημαϊκή και δημοκρατική λειτουργία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και ο θάνατος που ανακοίνωσε on air! (video)

Καλείται όποιο μέλος της κοινότητας του Ιδρύματος γνωρίζει οτιδήποτε γι’ αυτό το γεγονός να το γνωστοποιήσει στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, προκειμένου αυτή να προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την προστασία του Ιδρύματος και τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων".

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share