Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένοπλη επίθεση σε σούπερ μάρκετ του Κολοράντο με 3 νεκρούς

2 Νοεμβρίου 2017 08:40
Ένοπλη επίθεση σε σούπερ μάρκετ του Κολοράντο με 3 νεκρούς

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (δύο άνδρες και μία γυναίκα) από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν, την Τετάρτη μέσα σε σούπερ μάρκετ σε πόλη της Πολιτείας Κολοράντο, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: "Κατέρρευσε" παίκτρια μόλις πήγε να τραγουδήσει! Κι όμως κατάφερε το... απίστευτο (video)

Η αστυνομική διεύθυνση της πόλης Θόρντον, 16 χλμ. βορειοανατολικά του Ντένβερ, όπου ζουν περίπου 120.000 άνθρωποι, ανέφερε αρχικά μέσω Twitter ότι έχει «επιβεβαιωθεί» ο θάνατος δύο «ενηλίκων ανδρών»,και ότι μια γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πριν διευκρινίσει λίγη ώρα αργότερα ότι η γυναίκα αυτή υπέκυψε στα τραύματά της.

«Οι ερευνητές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες», ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση της Θόρντον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Twitter ξεφτιλίζει την Βίκυ Σταμάτη: "Είναι single! Μαζέψτε τους παππούδες πριν αρχίσουν οι εκπτώσεις"!

Ένας πελάτης του καταστήματος, ο Άαρον Στίβενς, 44 ετών, κάτοικος της πόλης, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters πως ενώ βρισκόταν στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ και πλήρωνε σε ένα αυτόματο μηχάνημα,άκουσε πυροβολισμούς και τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν σφαίρες που εξοστρακίζονται.

«Υπάλληλοι άρχισαν να ουρλιάζουν, όπως και πελάτες», αφηγήθηκε, ενώ ο κόσμος άρχισε να βγαίνει εσπευσμένα από το κατάστημα. «Έτρεξα κι εγώ, δεν ήθελα να με πυροβολήσει κανένας»,πρόσθεσε.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share