Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δημήτρης Ρίζος: Εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο;;; Τί λέει στην κατάθεσή του;;;

14 Ιανουαρίου 2013
Δημήτρης Ρίζος: Εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο;;; Τί λέει στην κατάθεσή του;;;

Στο Αυτόφωρο με την κατηγορία πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου οδηγήθηκε ο Δημήτρης Ρίζος, μετά το δυστύχημα που προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 85χρονο άνδρα, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μόλις ο Ρίζος αντιλήφθηκε το περιστατικό, ακινητοποίησε το όχημά του και κατέβηκε να δει τί συνέβη με τον ηλικιωμένο, ο οποίος "έφυγε" ακαριαία. Ο γνωστός εκδότης συνελήφθη από την Τροχαία της Καλλιθέας, όπου έδωσε και κατάθεση σχετικά με το συμβάν. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό όσον αφορά τον ηλικιωμένο άνδρα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως ο 85χρονος ήταν ήδη χτυπημένος από προπορευόμενο όχημα, ενώ όταν χτυπήθηκε από το δικό του βρισκόταν ήδη πεσμένος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

"Μπλέστηκα χωρίς να φταίω", δήλωσε ο εκδότης ενώ τόνισε πως δεν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Παρόλα αυτά πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο και χθες το πρωί, συνοδευόμενος από αστυνομικούς βρέθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος.

Ο εισαγγελέας διέταξε πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του τροχαίου, ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ ο Δημήτρης Ρίζος αφέθηκε ελεύθερος.

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share