Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κυψέλη: Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί που «σιδέρωσαν» την 85χρονη! (Photos)

31 Οκτωβρίου 2017 14:30
Κυψέλη: Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί που «σιδέρωσαν» την 85χρονη! (Photos)

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οδηγήθηκαν λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι οι επτά αλλοδαποί που, μεταξύ άλλων, βασάνισαν με σίδερο μια 85χρονη στην Κυψέλη.

Οι επτά συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με βανάκι προκειμένου να αναγνωριστούν από την ηλικιωμένη αλλά και από άλλα θύματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To... ξεφτίλισε: Δεν φαντάζεστε ποιο πρόγραμμα έκανε μονοψήφια νούμερα απέναντι στο Nomads!

Πρώτος από το βαν της αστυνομίας κατέβηκε ο 34χρονος υπήκοος Καζακστάν ο οποίος φέρεται ως ο αρχηγός της σπείρας. Σημειώνεται ότι ο 34χρονος εκμεταλλευτόταν την αναπηρία του (του έχει κοπεί το αριστερό πόδι) προκειμένου να περνάει απαρατήρητος και έτσι να συντονίζει καλύτερα τις κινήσεις των υπολοίπων μελών της σπείρας.

Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε στο κτήριο ήταν ακόμα και οι «σκληροί» αστυνομικοί της Νοτιοανατολικής Αττικής λύγισαν βλέποντας την 85χρονη να τρέμει και κλαίγοντας να αναγνωρίζει τα αντικείμενά της.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της προσαγωγής των επτά ληστών





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα! (video)





Στο κτήριο της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, την υπηρεσία, δηλαδή, που διαλεύκανε την υπόθεση, έφτασε και η 85χρονη, η οποία στην πρώτη κατάθεσή της είχε πει ότι το μόνο που είχε δει από τους βασανιστές της ήταν τα χέρια τους και τα μάτια τους αν και είχε επισημάνει ότι ήταν Γεωργιανοί που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά.

«Μακάρι να μπορέσω να τους αναγνωρίσω. Ήταν ό,τι πιο φριχτό μπορούσα να ζήσω» είπε η ηλικιωμένη προσερχόμενη στην αστυνομία για την αναγνώριση.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share