Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε ένα ζευγάρι που γλίτωσε το μακελειό τους Λας Βέγκας: Σκοτώθηκαν κοντά στο σπίτι τους!

31 Οκτωβρίου 2017 00:15
Άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε ένα ζευγάρι που γλίτωσε το μακελειό τους Λας Βέγκας: Σκοτώθηκαν κοντά στο σπίτι τους!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξαν οι Μοίρες για ένα ζευγάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο άκουσε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω του στο μακελειό του Λας Βέγκας, όταν ο Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο, αλλά κατάφερε να επιζήσει. Λίγες ημέρες μετά, το ζευγάρι άφησε την τελευταία πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον πατέρα από την Σητεία που σκότωσε το παιδί του στο ξύλο; Θα ξαναγίνει πατέρας από την ίδια γυναίκα!

Το τροχαίο συνέβη μόλις μισό μίλι απόσταση από την κατοικία τους. Ο Ντένις και η Λορέν Κάρβερ έζησαν τον απόλυτο τρόμο στη συναυλία, στο Λας Βέγκας. Ο Ντένις έπεσε πάνω στη σύζυγό του και έβαλε το σώμα του ως ασπίδα, προκειμένου να τη σώσει, αποκαλύπτουν σε δηλώσεις τους οι κόρες του ζευγαριού. Τότε, ο Πάντοκ σκότωσε 59 άτομα και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλα.

Ο 52χρονος Ντένις και η σύζυγός του, όμως, έφυγαν αλώβητοι από το μακελειό. Πώς θα μπορούσαν να φανταστούν τι τους επεφύλασσε η τύχη, λίγα 24ωρα μετά. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε εκτός δρόμου και αφού προσέκρουσε σε έναν τοίχο, τυλίχτηκε στις φλόγες. Το ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολα την εβδομάδα!
«Μετά το Λας Βέγκας ανακάλυψαν ξανά τη ζωή. Ήταν τόσο χαρούμενοι», δήλωσε η 20χρονη κόρη τους, Μπρουκ, προσθέτοντας: «Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ζούσαν πραγματικά την κάθε τους στιγμή».

«Ορκίζομαι, πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν πιο αγαπημένοι απ' ότι τα προηγούμενα 20 χρόνια», τόνισε η 20χρονη Μπρουκ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τατουάζ": Κόβεται ή όχι η αγαπημένη σειρά; Η μεγάλη απόφαση του Alpha!
Η μικρότερη κόρη, ηλικίας 16 ετών, βρισκόταν στο σπίτι της τη στιγμή του τροχαίο δυστυχήματος. Το κορίτσι άκουσε τον θόρυβο από το τρακάρισμα. Βγήκε στον δρόμο και είδε τις φλόγες. Όταν πλησίασε, διαπίστωσε ότι ήταν το αυτοκίνητο των γονιών της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share