Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα ήθελε να δηλητηριάσει το σύζυγό της και ξεπάστρεψε την οικογένειά της!

30 Οκτωβρίου 2017 23:50
Γυναίκα ήθελε να δηλητηριάσει το σύζυγό της και ξεπάστρεψε την οικογένειά της!

Μία γυναίκα στο Πακιστάν απέτυχε να σκοτώσει τον σύζυγό της όπως σχεδίαζε, με ένα ποτήρι δηλητηριασμένο γάλα, αλλά προκάλεσε τον θάνατο 13 μελών της οικογένειάς της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολα την εβδομάδα!

Η Ασίγια αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να το σκάσει από το σπίτι των γονιών της, για να αποφύγει τον γάμο της πριν από δύο μήνες, τελικά αποφάσισε να δολοφονήσει τον σύζυγό της με το δηλητήριο που της έδωσε ο φερόμενος ως εραστής της, σύμφωνα με αστυνομικό της πόλης Μουζαφαργκάρ.

Εριξε το δηλητήριο σε ένα ποτήρι γάλα και το έδωσε στον σύζυγό της, αλλά εκείνος δεν το ήπιε. Τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή όταν η πεθερά της έριξε το γάλα σε ένα δοχείο και την επόμενη ημέρα χρησιμοποίησε το περιεχόμενό του για να φτιάξει βούτυρο και λάσι, ένα ρόφημα με βάση το γιαούρτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον πατέρα από την Σητεία που σκότωσε το παιδί του στο ξύλο; Θα ξαναγίνει πατέρας από την ίδια γυναίκα!

Ετσι, συνολικά 27 άτομα- ανάμεσά τους αρκετά παιδιά- παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και 13 από αυτούς πέθαναν. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ασίγια ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη, γράφει η Telegraph.



Πηγή:iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share