Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη» είπε η Βουλγάρα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον ναυτικό σύζυγό της!

30 Οκτωβρίου 2017 19:10
«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη» είπε η Βουλγάρα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον ναυτικό σύζυγό της!

Η Βουλγάρα αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της στο στυγερό έγκλημα

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη» είπε η Βουλγάρα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον ναυτικό σύζυγό της.

Καταθέσεις σοκ για το έγκλημα της Καλλιθέας: «Δεμένος και κουλουριασμένος στον καταψύκτη ο ναυτικός»
Έγκλημα της Καλλιθέας - Ομολόγησε ότι βρήκε κάποιους για να «τρομάξουν» τον ναυτικό συζυγο της - Ισχυρίστηκε ότι ο 63χρονος έδινε ναρκωτικά χάπια και κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της
Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της στο περιβόητο έγκλημα της Καλλιθέας με θύμα τον 63χρονο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου τον Ιανουάριο του 2016 βρέθηκε σε ένα καταψύκτη σε διαμέρισμα, η 50χρονη πρώην σύζυγος του θύματος κατά την απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η συγκεκριμένη υπόθεση. Η 50χρονη κατηγορουμένη βουλγαρικής καταγωγής στην απολογία της υποστήριξε, ωστόσο, ότι το θύμα και πρώην σύζυγός της κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο τους, αού πρώτα του έδινε υπνωτικά φάρμακα.


Το έγκλημα είχε συνταράξει το Πανελλήνιο καθώς τα ίχνη του ναυτικού είχαν χαθεί για περίπου ένα χρόνο, μέχρι να βρεθεί η σορός του μέσα στον καταψύκτη στο σπίτι της Καλλιθέας, το οποίο ήταν ενοικιασμένο από την 50χρονη σύζυγό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον πατέρα από την Σητεία που σκότωσε το παιδί του στο ξύλο; Θα ξαναγίνει πατέρας από την ίδια γυναίκα!


Για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση ανθρωποκτονίας εκτός από την 50χρονη γυναίκα, κατηγορούμενη είναι επίσης και μια 27χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία προανακριτικά είχε ομολογήσει πως βοήθησε την πρώην σύζυγο του άτυχου ναυτικού να βρει τα πρόσωπα που θα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.
Ακόμη, κατηγορούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι και ένας νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία καθώς φέρεται να βρήκε τον καταψύκτη και να τον μετέφερε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Παραδέχθηκε ότι είχε βρει κάποιους για «να τρομάξουν» τον νεκρό σύζυγό της

Στην απολογία της, η 50χρονη κατηγορουμένη με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, αν και παραδέχθηκε ότι πράγματι είχε ζητήσει από τη νεαρή συγκατηγορούμενή της να βρει κάποια πρόσωπα για να εκφοβίσουν «να τρομάξουν» - όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - τον πρώην σύζυγό της.

Παράλληλα, μίλησε ευθέως στην απολογία της - κατόπιν ερώτησης του εισαγγελέα της έδρας - για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της από τον πατέρα του, ρίχνοντας ευθύνες σε αρμόδιους εισαγγελείς και άλλες αρχές, που όπως είπε, την άφησαν μόνη της, επειδή είναι «ξένη», χωρίς ποτέ να λάβουν σοβαρά τις καταγγελίες της.

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη» είπε χαρακτηριστικά στην απολογία της η 50χρονη απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας ενώ υποστήριξε πως έμαθε για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της από τα ΜΜΕ και πως στο άκουσμα της είδησης αυτής ένιωσε φόβο.

Αν και σε πολλά σημεία της απολογίας της η κατηγορουμένη δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις της έδρας, ανέφερε πως όταν άκουσε πως ο σύζυγος της είναι νεκρός δεν το πίστεψε και σκέφτηκε ότι μπορεί να της πάρει το γιο της.

Όπως ανέφερε αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησε να μένει στο διαμέρισμα της Καλλιθέας τον από τον Δεκέμβριο του 2016. Είπε στο δικαστήριο ότι το επίμαχο διάστημα που έλαβε χώρα το έγκλημα η ίδια και το παιδί της φιλοξενούνταν στο σπίτι ηλικιωμένου μαζί με το γιο της, τον οποίο και φρόντιζε έναντι αμοιβής. Η 50χρονη ανέφερε πως έφυγε για τη Βουλγαρία με το γιο της αμέσως μετά, αλλά δεν ξενοίκιασε το συγκεκριμένο σπίτι γιατί ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να μεγαλώσει τον γιο της.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας για το πώς έγινε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα η κατηγορουμένη ανέφερε, μεταξύ των άλλων: «Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη. Ο Κοκκίνης είχε αδυναμία σε διάφορα πράγματα... Δίπλα στο σπίτι του είχε οίκο ανοχής... έπινε και έχανε τον κόσμο ...».

Πρόεδρος: Πώς βρέθηκε η σορός του στον καταψύκτη;
Κατηγορουμένη: Είχε κλειδιά από το διαμέρισμά μου... Δεν ξέρω, δεν αγόρασα εγώ τον καταψύκτη.
Εισαγγελέας: Είπατε ότι ο πρώην σύζυγός σας είχε αδυναμία σε διάφορα άρρωστα πράγματα... Έπινε, όπως είπατε, κ.α. Γιατί δεν λέτε εδώ αυτό που αιωρείται για σεξουαλική κακοποίηση;
Κατηγορουμένη: Γιατί είναι οι δημοσιογράφοι εδώ και αυτά θα δημοσιευθούν και θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού μου... Κινδυνεύει ακόμη και σήμερα.
Εισαγγελέας: Και δεν θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού σας αν έρθει εδώ να καταθέσει όπως ζητάτε;
Κατηγορουμένη: (κλαίει)....
Εισαγγελέας: Τι είχατε πει στην συγκατηγορουμένη σας παραπάνω για τον πρώην σύζυγό σας;
Κατηγορουμένη: Την είχα ρωτήσει μήπως είχε κανένα γνωστό να απειλήσει τον Κοκκίνη για να μη μου πάρει το παιδί. Ο πρώην σύζυγός μου έδινε υπνωτικά στο παιδί. Το παιδί μου είχε ένα βίντεο που έδινε τον πατέρα του με το εσώρουχο και μεθυσμένο μέσα στο σπίτι. Το παιδί μου μου έλεγε ότι κάποιος έρχονταν τα βράδια με μια σύριγγα. Είχε μελανιές και σημάδια στο σώμα του. Κανένας δεν με βοηθούσε γιατί εκείνος είχε την επιμέλεια του γιου μου. Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι τον κακοποιούσε, κανένας δεν με άκουγε, γιατί είμαι ξένη. Το παιδί μου πήγαινε στο σχολείο βρώμικο και μέσα σε ένα χρόνο είχε πάρει 20 κιλά. Η κοινωνική λειτουργός που τον παρακολουθούσε ήθελε να του κάνει εξετάσεις γιατί κάτι είχε υποψιαστεί.
Πρόεδρος: Σας είχε πει ποτέ κάτι το παιδί για τον μπαμπά του;
Κατηγορουμένη: Μου έλεγε ότι του έδινε ένα χαπάκι και πως του έλεγε ότι ήταν για το πονοκέφαλο. Ήταν όλη την ημέρα ζαλισμένο και κοιμόνταν.

Η 50χρονη παραδέχθηκε ότι ζήτησε απο την 27χρονη συγκατηγορουμένη της να βρει κάποιο πρόσωπο για να απειλήσει τον συζύγο της και ότι τα πρόσωπα αυτά που της βρήκε της ζήτησαν ως αμοιβή το ποσό των 20.000 ευρώ. Η κατηγορουμένη ανέφερε ότι δεν έδωσε ποτέ αυτά τα χρήματα χωρις όμως να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον αν αυτή συμμωνία προχώρησε η όχι. Η ίδια υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές από άγνωστα πρόσωπα τα οποία δεν γνώριζε.
Πρόεδρος: Δηλαδή, βλέπατε ως λύση να βρείτε κάποιον να τον απειλήσει. Πήγατε σε εισαγγελέα ανηλίκων;
Κατηγορουμένη: Πήγα. Δεν μου έδωσε σημασία. «Μου ζήτησε κάποιον για να τρομάξει τον άντρα της»

Στην απολογία της η δεύτερη κατηγορουμένη αρνήθηκε την εμπλοκή στην ανθρωποκτονία του άτυχου ναυτικού αν και παραδέχθηκε ότι η 50χρονη της είχε ζητήσει κάποια πρόσωπα που να μπορούν να εκφοβίσουν τον άνδρα της.

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, μετέφερε το αίτημα της 50χρονης στον φίλο της και όλοι μαζί στη συνέχεια συναντήθηκαν, παρουσία και του ανήλικου παιδιού, για να το συζητήσουν. Η κατηγορουμένη ανέφερε πως η δική της γνώση για τα όσα έγιναν σταματάει σε αυτό το σημείο και πως και εκείνη έμαθε για το έγκλημα από τα ΜΜΕ.

«Με μπλέξανε σε αυτή την ιστορία, δεν έχω κάνει κάτι, δεν θα σκότωνα ποτέ κάποιον, δεν έχω συμμετοχή στο έγκλημα» είπε χαρακτηριστικά. Η 27χρονη ανακάλεσε όσα αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση και υποστήριξε πως υπέγραψε την κατάθεσή της χωρίς ποτέ να την διαβάσει. Μιλώντας για την 50χρονη συγκατηγορουμένη της, υποστήριξε πως όταν της μίλησε για τον άνδρα της, της ζήτησε αν έχει κάποιον να «τρομάξει» τον πρώην σύζυγό της και πως εκείνη την λυπήθηκε γιατί έκλαιγε.

Στην απολογία του ο τρίτος κατηγορούμενος που κατηγορείται πως προμήθευσε τον καταψύκτη στις κατηγορούμενες, ανέφερε πως τον πήρε τηλέφωνο η 27χρονη και του είπε πως μια συμπατριώτισά της έψαχνε να αγοράσει μια μεταχειρισμένη την συγκεκριμένη οικιακή συσκευή. Στη συνέχεια η 50χρονη του τηλεφώνησε και πήγε να δει τον καταψύκτη που της είχε βρει, τον οποίο και τελικά αγόρασε. Ο κατηγορούμενος είπε στην απολογία του ότι μαζί με ένα ακόμη άτομο μετέφεραν τον καταψύκτη έξω από το διαμέρισμα της 50χρονης στην Καλλιθέα έναντι 50 ευρώ.

Πηγή: Έθνος

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share