Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου τρομοκράτη: Αυτός ήθελε νεκρό τον Λουκά Παπαδήμο! (photos)

30 Οκτωβρίου 2017 15:11
Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου τρομοκράτη: Αυτός ήθελε νεκρό τον Λουκά Παπαδήμο! (photos)

Τα στοιχεία ταυτότητας του 29χρονου που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με την υποψία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση αποστολής «τρομο-δεμάτων» στον πρώην ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον στον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Γιαγτζόγλου Κωνσταντίνο του Αναστασίου και της Βάιας, ο οποίος γεννήθηκε την 19-08-1988 στο Μαρούσι Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον πατέρα από την Σητεία που σκότωσε το παιδί του στο ξύλο; Θα ξαναγίνει πατέρας από την ίδια γυναίκα!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η σε βάρος του ποινική δίωξη αφορά
- στη συγκρότηση - ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων του άρθρου 187Α παρ. 1 του Π.Κ.,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολα την εβδομάδα!

- σε τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας –κατοχής - κατασκευής εκρηκτικών υλών με σκοπό τη χρήση τους για πρόκληση κοινού κινδύνου σε ξένα πράγματα και κινδύνου για άνθρωπο, από κοινού και κατά συρροή, τελεσθείσες με τρόπο, σε έκταση και υπό συνθήκες, που είναι δυνατό να βλάψουν, σοβαρά, τη χώρα και με σκοπό να εκφοβίσουν, σοβαρά, έναν πληθυσμό και να βλάψουν, σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές, οικονομικές δομές της χώρας, τρομοκρατικές πράξεις παράνομης κατοχής πιστολιών - πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών, με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων, από κοινού και κατά συρροή, τελεσθείσες με τρόπο, σε έκταση και υπό συνθήκες, που είναι δυνατό να βλάψουν, σοβαρά, τη χώρα και με σκοπό να εκφοβίσουν, σοβαρά, έναν πληθυσμό και να βλάψουν, σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές, οικονομικές δομές της χώρας, πλαστογραφία μετά χρήσεως δημοσίων εγγράφων, κατά συρροή, με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων του άρθρου 187Α παρ. 1 του Π.Κ., διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού, τελεσθείσα, από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν ενωθεί και διέπρατταν κλοπές κατ’ επάγγελμα, με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων του άρθρου 187Α παρ 1 του Π.Κ. καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (αγορά – κατοχή).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share