Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 14/01/2013 by F’Ariel: Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις!!!

14 Ιανουαρίου 2013
Τα Ζώδια σήμερα 14/01/2013 by F’Ariel: Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις!!!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η εβδομάδα ξεκινάει με μια άκρως ερωτική και ρομαντική διάθεση για όλα τα ζώδια!

Εκεί που νομίζεις ότι τελείωσε, εκεί συμβαίνει κάτι, μια ματιά, ένα χαμόγελο, ένα φιλί, που ξαφνικά σου ζεσταίνει όλο σου το είναι, σε αναστατώνει, χάνεις τον ύπνο σου και ναι ο έρωτας ξανά σου χτυπά τη πόρτα, όμως πιο δυνατά αυτή τη φορά..!! Ναι, η ζωή είναι μυστήρια, όμως γλυκιά, πικάντικη και πολλές φορές γλυκόξινη.. Κάτι μαγικό και διακριτικό.. Πώς γίνεται αυτό..?? Στο μαγικό κόσμο των ξωτικών, όλα συμβαίνουν, αρκεί να υπάρχει φαντασία... πολύ φαντασία!!


Κριός
Προετοιμαστείτε, γιατί οι συζητήσεις όλων των ειδών, θα πάνε σύννεφο σήμερα και ίσως μαλλιάσει η γλώσσα σας στο τέλος! Δε θα καταφέρετε να το αποφύγετε, όμως θα πρέπει να ανοίξετε και τα αυτιά σας να ακούσετε τι έχουν και οι άλλοι να σας πουν! Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας, ιδιαίτερα εάν έχει γκριζάρει το τοπίο. Όμως προσοχή στα λόγια σας. Το θέμα είναι να φτιάξουν τα πράγματα και όχι να βγουν τα μαχαίρια. Οι ελεύθεροι καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας..!!

Ταύρος

Ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα για εσάς! Κάτι καλό θα σας συμβεί, ερωτικό θα είναι, επαγγελματικό θα είναι, πάντως το χαμόγελο θα κατσικωθεί και ίσως το χαζοχαρούμενο ύφος να κάνει μέρες να φύγει! Ότι και αν κυνηγάτε, ότι και αν ποθείτε, ότι και αν θέλετε να κάνετε, συγκρατηθείτε, ζοριστείτε εάν χρειαστεί, γιατί αυτή τη φορά θα πρέπει οι άλλοι να σας πλησιάσουν, οι άλλοι να κάνουν τη κίνηση, εσείς απλά προσμένετε στο ακουστικό σας!

Δίδυμος

Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι τα έχετε κάνει μπάχαλο! Πήρατε τις αποφάσεις σας, όμως δεν ήσασταν και πολύ σίγουροι και τώρα το χάος ξανά! Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν, αφού άλλα σας έταξαν, άλλα προέκυψαν και τώρα πάλι από την αρχή! Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι σήμερα ότι και αν συμβεί και καλό είναι να μιλήσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Μη το παλέψετε μόνοι σας, γιατί παίζει να τα κάνετε χειρότερα. Αφιερωθείτε στο ταίρι σας!

Καρκίνος
Τρελή μέρα σας ξημέρωσε και αν καταφέρετε να τη κλείσετε δίχως ζημιές και απώλειες γενικότερα, θα είναι θαύμα! Τα μάτια σας χίλια εκατόν δεκατέσσερα, ο εγκέφαλος σε εγρήγορση και βάλτε και λίγο το προαίσθημα εμπρός, κάτι μπορεί να σώσετε.. Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση! Αφήστε το πράγμα να δείξει από μόνο του. Επαγγελματικά μια αλλαγή, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και μια προαγωγή ακόμα περισσότερο. Πολύ ερωτική βραδιά, δοθείτε ολοκληρωτικά στο ταίρι σας!

Λέων
Τα άστρα σας στέλνουν μυαλό και γνώση, για αυτό πετάξτε την ομπρέλα επάνω από το κεφάλι σας, μπας και σωθείτε! Σήμερα καλά θα κάνετε να είστε λίγο περισσότερο παρατηρητικοί, πιο συγκεντρωμένοι και φυσικά να ακούσετε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν! Θα καταλάβετε πολλά στο τέλος! Στη δουλειά σας, κάτι καλό θα συμβεί, μια νέα πρόταση, μια νέα συνεργασία, πάντως σύντομα θα ανταμειφτείτε έτσι όπως πρέπει και αξίζετε φυσικά!

Παρθένος
Μυστήριες ημέρες σας ξημερώνουν γεμάτες επιτυχίες όμως, εάν έχετε μυαλό, φυσικά! Κάτι νέο θα σας προτείνουν, με περισσότερα λεφτά και ίσως πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε! Για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, πολύ μαζεμένοι και να σκεφτείτε άμεσα γιατί ο χρόνος κυλάει και όχι υπέρ σας! Οι συναισθηματισμοί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν και δε κάνουν καλό! Τώρα που παίζει γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο!

Ζυγός
Τι σας έχει συμβεί πάλι? Εκεί που όλα πήγαιναν τέλεια, ξανά μανά από την αρχή, προβλήματα και άγχος! Κάποια γεγονότα σας έχουν στείλει κάπως αδιάβαστους και σήμερα θα ακούσετε και λόγια, πολλά λόγια και παίζει να πάθετε ένα νευρικό κλονισμό! Δε μπορείτε να αποφύγετε το γεγονός, όμως με ψυχραιμία και με λόγια που στάζουν δηλητήριο μπορείτε να εξοντώσετε μερικούς! Μετά από τη μπόρα πάντα έρχεται το ουράνιο τόξο, για αυτό κρύψτε τις μαύρες σημαίες..!!

Σκορπιός
Καιρός να αφήσετε τη κλάψα και τη κακομοιριά και να κοιτάξετε λιγάκι τον εαυτό σας από άλλη οπτική γωνία! Έρχονται αλλαγές, γεγονότα και το ένα απρόοπτο θα διαδέχεται το άλλο! Δε χρειάζεται να σας πιάσει το στομάχι, προκύπτουν και καλά μέσα από όλο αυτό το πανικό, αρκεί να τα ξεχωρίσετε τη χρονική στιγμή που πρέπει! Δεν είναι ούτε η ημέρα για ερωτικές συζητήσεις. Θα καταλήξουν αλλού και εσείς με δάκρυα στα μάτια!

Τοξότης
Μια μέρα εντελώς κουλή που ίσως να μεταμορφωθείτε σε πυροσβέστη και να σβήνετε φωτιές έως το βράδυ! Λάθη, εμπόδια, παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις θα σας προκαλέσουν οι συνάδελφοί σας και κανείς άλλος φυσικά δε θα μπορεί να διορθώσει τα απίστευτα, εκτός από εσάς! Ψυχραιμία γιατί ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός και χρειάζεται εκπαίδευση και υπομονή μέχρι να έρθει στα νερά μας! Η ημέρα από μόνη της είναι ερωτική, εκμεταλλευτείτε το..!!

Αιγόκερως
Δύσκολη ημέρα για εσάς, αφού μαζί με τα γκρίζα σύννεφα, ήρθαν και οι γκρίζες σκέψεις και η απαισιοδοξία στο φουλ! Στη δουλειά θα σας εκνευρίσουν απίστευτα και αυτή τη φορά θα σας πρότεινα όχι ψυχραιμία, αλλά ντου από παντού! Έρχονται αλλαγές που ναι μεν τις έχετε αντιληφτεί αλλά ακόμα δεν είστε έτοιμοι να τις δεχτείτε! Καιρός να δείτε λίγο τη πραγματικότητα έτσι όπως είναι και να αφήσετε τους συναισθηματισμούς για άλλη μέρα. Το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη!

Υδροχόος
Κάτι έχει συμβεί και σας την έχει δώσει κατά κούτελα! Είστε από τα άτομα που έχετε αρκετά σχέδια για το μέλλον και ενώ τα έχετε βάλει όλα σε μια σειρά, ακόμα προκύπτουν εμπόδια και καθυστερήσεις που και σας εκνευρίζουν αλλά και σας ρίχνουν ψυχολογικά! Πολύ σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό, για αυτό πρέπει να παραμείνετε πιστοί στα όνειρά σας, όσο φανταστικά και αν είναι μερικές φορές! Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, ξέρετε πώς..!!

Ιχθύες
Αφήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις και συνεχίστε δυνατά και σταθερά για να πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει! Η περίοδος αυτή είναι πολύ φοβερή για εσάς, αρκεί να είστε ξεκούραστοι, να είναι το μυαλό σας καθαρό και να συζητάτε συνεχώς με τους δικούς σας ανθρώπους! Όλοι πάνω κάτω έχουμε τα ίδια προβλήματα, οπότε δε χρειάζεται ούτε να απομονωθείτε, ούτε να κρεμάσετε μαύρες σημαίες! Καταχρήσεις και Σπατάλες, εκεί οδεύετε.. Το νου σας..!!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share