Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος έσωσε το Χρήστο Ζαμπούνη από την κοκαΐνη;;; Όλη η ιστορία της ζωής του!!!

13 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος έσωσε το Χρήστο Ζαμπούνη από την κοκαΐνη;;; Όλη η ιστορία της ζωής του!!!

Το προφίλ του στο Facebook είναι ερμητικά κλειστό στους... κοινούς θνητούς. Σε όσους δεν είναι διαδικτυακοί φίλοι του δεν επιτρέπει την παραμικρή πρόσβαση. Δεν έχει αναρτήσει ούτε ένα ενσταντανέ από τη (θυελλώδη) ζωή του... Ούτε καν τη φωτογραφία της αγαπημένης του κόρης Φερενίκης.

Tης ΕΛΛΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ

Δεν είναι πια ο κοινωνικός, λαλίστατος (και, εννοείται, φρεσκοξυρισμένος) Χρήστος Ζαμπούνης που γνωρίσαμε στο «θαυμαστό» πλανήτη ελληνικά media; Άλλαξε; Πάντως, αν και παραλίγο να χάσει τη ζωή του λόγω κατανάλωσης κόκας -όπως ομολογεί ο ίδιος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου-αυτοβιογραφίας του «Ιστορίες ενός παιδήλικα», ένα βιβλίο άκρως εξομολογητικό στο οποίο σοκάρει με την αφοπλιστική ειλικρίνειά του- φαίνεται να εξακολουθεί να διασκεδάζει τη ζωή. Με τις χαρές και τις πίκρες της. Φύσει αισιόδοξος ο Χρήστος Ζαμπούνης έχει αφήσει πίσω του στο παρελθόν τον εθισμό, τις εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά. Και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη ζωή σαν παιδί.

Ο ταξιδιάρης Τοξότης, ο comme il faut αλλά πάνω απ' όλα bon viveur Χρήστος, ο οποίος, εκτός από πρώην διευθυντής σε ένα περιοδικό-Βίβλο για τους λάτρεις του joie de vivre, το «Life&Style» (όπως είναι ευνόητο ο ίδιος κουρεύεται στο «1900, The Barbershop», με παραδοσιακή φαλτσέτα και υγρή πετσέτα), ανέκαθεν κυκλοφορούσε με κοστούμι, πολλές φορές και sur mesure, καθώς και με πατροπαράδοτη αντρική κολόνια. Δεν έχει αλλάξει ούτε τώρα που εξαιτίας της δημοσιοποίησης της αυτοβιογραφίας του -με τον τίτλο «Ιστορίες ενός παιδήλικα»- αποκαλύπτει το «σκοτεινό» παλιό του εαυτό. Τον εξαρτημένο από ουσίες εαυτό του για τον οποίο έχει γίνει δακτυλοδεικτούμενος. Πλέον, αν και του προσάπτουν τα μύρια όσα (και δεν είναι λίγοι οι πολέμιοί του), έχει γίνει ακόμα περισσότερο στόχος. Κι όμως εκείνος συνεχίζει να προχωρά καμαρωτός. Όπως τότε που με καμάρι θα σε μυούσε στα μυστικά ενός αυθεντικού, καλού πούρου από την καρδιά της Αβάνας, αν δεν άλλαζε ξαφνικά κουβέντα ο απρόβλεπτος κύριος Ζαμπούνης για να... στροφάρει στα ποδοσφαιρικά και στην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, στέλνοντάς σε αδιάβαστο!

Ο Χρήστος, που αποκαλύφθηκε τον τελευταίο καιρό από την ίδια του την πένα, είχε... κάψει εγκέφαλο από την κόκα. Το ομολόγησε, άλλωστε, ο ίδιος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του. Και εξέπληξε! Ακόμα και αυτούς που τον γνώριζαν και που πίστευαν πως τον ήξεραν καλά. Πρόσφατα, λίγο καιρό πριν τη φωτογράφισή του για τον αγώνα ενάντια στο AIDS (μαζί με άλλους επωνύμους πόζαρε γυμνός για περιοδικό της συμπρωτεύουσας, μια φωτογράφιση που δημοσιοποιήθηκε λίγο πριν την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS», η οποία έχει οριστεί την 1η Δεκεμβρίου) συζητούσα με προσφιλές του πρόσωπο που μου έλεγε αυτολεξεί: «Έχω να τον δω περίπου ενάμιση χρόνο. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γιατί και το πού είναι εξαφανισμένος. Πρέπει να του συμβαίνει κάτι σοβαρό για να μην έχει δώσει σημεία ζωής».

Δεν είναι ακριβώς κολλητός του ο συγκεκριμένος, αλλά μοιράζονται κοινές αδυναμίες, μεταξύ τους υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλεκτίμηση. Οι κοινές τους αδυναμίες είναι στα καλά πούρα, στα συλλεκτικά καπνιστά ουίσκι (με 57,1% αλκοόλ), στα κλασικά μοναδικά έπιπλα και έργα τέχνης και φυσικά στα καλοραμμένα κοστούμια. Αλλά και στην κλασική μουσική και στην jazz. Δεν ήταν πολλοί αυτοί που είχαν τόσα κοινά γούστα με τον Χρήστο. Γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως και εκείνος αγνοούσε τα... ίχνη του. Όπως οι περισσότεροι που τον γνωρίζουμε, και κάποιοι πολύ καλά. Τελικά, όπως φάνηκε, ήθελε να συγκεντρωθεί, να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να αφοσιωθεί στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του.

Διαβάστε περισσότερα στη News που κυκλοφορεί!

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share