Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστική μαρτυρία από την 85χρονη στην Κυψέλη: «Με έδεσαν, με χτύπησαν και με έκαψαν»

27 Οκτωβρίου 2017 16:14
Ανατριχιαστική μαρτυρία από την 85χρονη στην Κυψέλη:  «Με έδεσαν, με χτύπησαν και με έκαψαν»

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της μιλά η 85χρονη γυναίκα που έζησε εφιαλτικές στιγμές στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγία Ζώνης, στην Κυψέλη.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα της σπείρας με το σίδερο την περασμένη εβδομάδα όταν τρεις άγνωστοι άντρες εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια της προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα στο κορμί της.

Ηταν περίπου τέσσερις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλλαν στο σπίτι της 85χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Πήγε στον γιατρό επειδή είχε τρομερό πονοκέφαλο και αυτό που βρήκανε στο αυτί της... την έκανε να ουρλιάξει (Photos+video)

«Κοιμόμουν. Κατά τις 4 με 4:30 άκουσα ένα κρότο στη μεσαία πόρτα. Τον είδα μπροστά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Ψηλός, χωρίς γάντια με κουκούλα και μαντίλι. Έβλεπα μόνο τα μάτια του. Μου είπε: "Λεφτά". Του λέω: "δεν έχω". Με έριξε στο κρεβάτι, πήραν από την ντουλάπα γραβάτες και μου έδεσαν τα χέρια και τον λαιμό. Δεν μπορούσα να ανασάνω», λέει η κυρία Δέσποινα στο protothema.gr.


Όπως περιγράφει η ίδια, κάποια στιγμή η ηλικιωμένη γυναίκα είπε στον έναν δράστη: «Δεν έχεις γονείς; δεν έχεις μάνα;». Τότε, όπως εξηγεί, εκείνος την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιά με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη.

Οπως περιγράφει η 85χρονη ο ένας άντρας καθόταν στην κοιλιά της γυναίκας, ο άλλος την έδερνε και ο τρίτος έψαχνε για λεφτά στο διαμέρισμα.

«Κάποια στιγμή βλέπω τον έναν με το σίδερο στο χέρι. Του είπα "που το πας;". Το έβαλε στην πρίζα, το ακούμπησε πάνω από τη νυχτικιά μου και το άφησε. Μόλις ένιωσα ότι κάηκα έβαλα μία φωνή και εκεί το πάτησε τόσο δυνατά που εγώ σπαρταρούσα».

Οι δύο αδίστακτοι άντρες ζητούσαν απο την ηλικιωμένη να τους δώσει όλες τις οικονομίες της.

Η ηλικιωμένη τους έδωσε τα πενήντα ευρώ που είχε στο διαμέρισμα και κάποια χρυσαφικά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, αφού έφυγαν από το σπίτι οι δράστες, βρήκε το κουράγιο και σύρθηκε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας φωνάζοντας, «βοήθεια, βοήθεια». Μία γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές έσπευσε να βοηθήσει την 85χρονη, καλώντας το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ απ´ όπου πήρε σήμερα εξιτήριο.

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που η 85χρονη έζησε τον τρόμο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα: Ποια σοβαρή εξέταση δεν τιμολογείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share