Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι «ληστές με το σίδερο» ξαναχτύπησαν! - Θύμα τους μια 85χρονη γυναίκα

27 Οκτωβρίου 2017 11:13
Οι «ληστές με το σίδερο» ξαναχτύπησαν! - Θύμα τους μια 85χρονη γυναίκα

Η σπείρα των "ληστών με το σίδερο" άρχισε πάλι να σκορπά τον τρόμο στην Αττική.

Η συμμορία που “σιδέρωνε” με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο τα θύματά της, επέστρεψε στη δράση πριν από λίγες ημέρες, βασανίζοντας με τον ίδιο φρικτό τρόπο μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", η 85χρονη μαρτύρησε στα χέρια των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι την “σιδέρωσαν” στον ώμο και το στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα, με αποτέλεσμα να καταλήξει για πολυήμερη νοσηλεία και αποκατάσταση στο ΚΑΤ προκειμένου να πραγματοποιήσει πλαστική εγχείρηση για αποκατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (27/10) από την Άντα Λεούση!

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο διαμέρισμα της 85χρονης στην περιοχή της Κυψέλης, στις 03:00 τα ξημερώματα.

Οι τρεις δράστες έσπασαν αθόρυβα με εξωλκέα την πόρτα του διαμερίσματος της άτυχης ηλικιωμένης και την αιφνιδίασαν, καθώς την βρήκαν να κοιμάται. Αμέσως της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να την χτυπούν επάνω στο κρεβάτι.

Της ζητούσαν να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα. Η 85χρονη αρνούνταν πεισματικά να τους πει πού είχε κρυμμένα τα λίγα χρήματα που είχε εξοικονομήσει για μια ώρα ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι έκανε ο δολοφόνος στην 32χρονη Δώρα πριν την σκοτώσει;

Ως αποτέλεσμα, ο ένας από τους τρεις κακοποιούς πήρε το οικιακό σίδερο και το έβαλε στην πρίζα. Μόλις το σίδερο πυρακτώθηκε, οι κακοποιοί άρχισαν να προκαλούν εγκαύματα στο στήθος και στον ώμο της έντρομης γυναίκας, η οποία μούγκριζε από τον πόνο, καθώς οι αδίστακτοι δράστες πρώτα φρόντισαν να την φιμώσουν με ένα πανί που βρήκαν στην κουζίνα, ώστε να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της.

Τελικά οι δράστες εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους καθώς η 85χρονη, παρά τα φριχτά βασανιστήρια, δεν αποκάλυψε εάν είχε κρυμμένα χρήματα στο διαμέρισμα. Όταν πια οι αδίστακτοι δράστες έφυγαν από το σπίτι, η 85χρονη βρήκε την δύναμη να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ΚΑΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός επίλογος στην... "ταλαιπωρία" του ΗΣΑΠ!

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πιστεύουν πως επέστρεψε η σπείρα με το σίδερο, που το 2015 είχε προκαλέσει το τρόμο σε περιοχές της Αττικής. Είχαν σταματήσει όλο αυτό το διάστημα την δράση τους, καθώς είχε συλληφθεί ένας συνεργός τους από την Γεωργία.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share