Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λέο και Μαριέττα πουλάνε το «πλωτό παλάτι» τους!!! Γιατί αποχωρίζονται το "υδάτινο όνειρό" τους;;;

12 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λέο και Μαριέττα πουλάνε  το «πλωτό παλάτι» τους!!! Γιατί αποχωρίζονται το

Ο εγγονός του Λέοντος Λαιμού, ο εφοπλιστής Λέο Πατίτσας, αναγκασμένος λόγω της κρίσης και του... ΣΔΟΕ, βγάζει στο σφυρί το σούπερ γιοτ «Mirage» που έχει στην κατοχή του -επιτομή της χλιδής- και στο οποίο διοργάνωσε το bachelor party του, ενώ είχε αποτελέσει και το γαμήλιο δώρο του στη Μαριέττα.

Της ΕΛΛΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ

Με το σκάφος κατασκευής 2010, το πολυσυζητημένο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος πραγματοποίησε κρουαζιέρα στις Κυκλάδες, ενώ όργωσε Αιγαίο και Ιόνιο. Η κρίση, όμως, δεν το άφησε στο απυρόβλητο: Από τη μία τα τεκμήρια, από την άλλη το σκάνδαλο με το ΣΔΟΕ που έκανε «ντου» στο «Mirage» τον περασμένο Ιούνιο και το δέσμευσε, ανάγκασε τον Λέο και τη Μαριέττα, μερικούς μήνες μετά, να αποχωριστούν το «πλωτό παλάτι» τους.

Μη φανταστείτε, βέβαια, πως ο εφοπλιστής πουλάει το «Mirage» όσο όσο! Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 5,7 εκατομμύρια δολάρια ζητάει, σύμφωνα με την εταιρεία που ανέλαβε να το πουλήσει. Οι... περιρρέουσες φήμες -όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η είδηση του δώρου ενός «υδάτινου ονείρου», όπως γραφόταν τότε επί λέξει, από τον Πατίτσα στην πρώην παρουσιάστρια (και νυν ντιζάινερ σειράς με παντόφλες και σανδάλια)- έλεγαν πως ο Λέο το απέκτησε έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 7 εκατομμυρίων. Δυόμισι, ωστόσο, χρόνια μετά δεν θα μπορούσε να μη βάλει νερό στο κρασί του και να ρίξει την τιμή κατά 1,5 εκατομμύριο. Αυτό του έλειπε...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στη News που κυκλοφορεί

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share