Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! Υπόθεση Χειλουδάκη- Σακελλαρόπουλου: Η κόρη του εισαγγελέα μιλά στη "NEWS" για τα δημοσιεύματα!!!

11 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! Υπόθεση Χειλουδάκη- Σακελλαρόπουλου: Η κόρη του εισαγγελέα μιλά στη

«Δεν αληθεύουν όσα λέγονται για τον μπαμπά μου και τη Χειλουδάκη»...

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η κόρη του πρώην εισαγγελέα Γιώργου Σακελλαρόπουλου μιλάει αποκλειστικά στη «News» και διαψεύδει την είδηση της επανασύνδεσής του με την Τζένη Χειλουδάκη, παρά τα όσα γράφονται εδώ και δύο εβδομάδες, προκαλώντας ξανά τριγμούς στην ελληνική σόουμπιζ, με την είδηση να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ.

Των Νίκου Νικόλιζα, Μαριάννας Σπανού

Ένα απλό τηλεφώνημα της εφημερίδας μας στο σπίτι του πρώην εισαγγελέα στα βόρεια προάστια ήταν αρκετό για να λύσει το μυστήριο της υποτιθέμενης επανασύνδεσης του πολύκροτου ζευγαριού, που συγκλόνισε την Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του '90. Και μπορεί ο ίδιος ο πρώην εισαγγελέας να έχει αποφασίσει να μη μιλήσει πουθενά, μη θέλοντας να δώσει τροφή για νέο γύρο δημοσιευμάτων για το θέμα, η οικογένειά του, όμως, φωνάζει ότι όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό είναι ψέματα.

Η κόρη του, θέλοντας να προστατεύσει με κάθε τρόπο τη γαλήνη και τη θαλπωρή από τότε που το σκάνδαλο κόπασε και ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος επέστρεψε στην πολυαγαπημένη του οικογένεια, είναι κατηγορηματική: «Είναι ψέματα όσα λέγονται για τον μπαμπά μου και τη Χειλουδάκη. Δεν νομίζω να δώσει συνέντευξη ο μπαμπάς μου», μας λέει.

Το ειδύλλιο που έγινε σουξέ

Η ιστορία της τρανσέξουαλ Τζένης Χειλουδάκη και του εισαγγελέα Γιώργου Σακελλαρόπουλου είναι γνωστή σε όσους έζησαν τα γεγονότα της δεκαετίας του '90. Εκείνος αγάπησε σφόδρα την Τζένη, καταστρέφοντας ακόμα και την καριέρα του στο Δικαστικό Σώμα -που τελικά τον διέγραψε- προκειμένου να υπερασπιστεί αυτό που έλεγε η καρδιά του.

Η ιστορία αγάπης, μάλιστα, έφτασε να γίνει ακόμα και τραγούδι του Μανώλη Ρασούλη (το θρυλικό «Γεια σου κυρ-εισαγγελέα»), δημιουργώντας... πανικό σε όλα τα μαγαζιά και στις πίστες της εποχής εκείνης.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού κατακλύζονταν από δημοσιογράφους και κάμερες και επί μέρες ήταν πρώτο θέμα σε κεντρικά δελτία ειδήσεων, ώσπου η Τζένη αποκάλυψε πως ο έρωτάς τους έλαβε τέλος. Τότε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος επέστρεψε στην οικογένειά του, ζητώντας δημόσια συγνώμη σε όσους πλήγωσε. Και το love story που έμοιαζε με παραμύθι έλαβε τέλος!

Η «επανασύνδεση» μέσω Facebook!

Τα δημόσια μηνύματα μέσω Facebook της Τζένης Χειλουδάκη για τον πρώην αγαπημένο της και η αναγγελία επανασύνδεσής τους καθώς και οι «απαντήσεις» του πρώην εισαγγελέα μέσω του «δικού του» προσωπικού λογαριασμού ήταν η αφορμή για να «ξαναφουντώσει» ο έρωτας των δύο και να δώσει τροφή σε σχόλια και δημοσιεύματα.
Πού σταματάει, όμως, η αλήθεια και πού ξεκινάει το ψέμα όμως; Είναι αυθεντικός ο προσωπικός λογαριασμός του πρώην εισαγγελέα και για ποιον λόγο δεν υπάρχει φωτογραφία του;
Όλα ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου όταν η Τζένη Χειλουδάκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι βρίσκεται σε σχέση. Όλοι αναρωτήθηκαν για το ποιο είναι το δεύτερο πρόσωπο της σχέσης αυτής. Δεκάδες ήταν τα μηνύματα από φίλους της Τζένης που προσπαθούσαν να μάθουν. Αλλά εκείνη όπως πάντα «σφίγγα!»

Στις 24 Δεκεμβρίου, η Τζένη Χειλουδάκη, και μετά από τα εκατοντάδες likes που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό, αναρτά φωτογραφία με τον πρώην εισαγγελέα από την εποχή που βρίσκονταν μαζί, δηλαδή στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Το μυστήριο «λύνεται» και η αδηφάγος δημοσιότητα ξεκινάει το γαϊτανάκι των δημοσιευμάτων για την επανασύνδεση. Τα μηνύματα που ανταλλάσσει με τον πρώην εισαγγελέα (μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό με το όνομα Γιώργος Σακελλαρόπουλος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει στο προφίλ του δική του φωτογραφία) δίνουν και παίρνουν, όπως και τα likes των εκατοντάδων ανυποψίαστων θαυμαστών του πρώην ζευγαριού.

Στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την «επανασύνδεσή» της με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο, γράφει (σημείωση: όλο το κείμενο είναι «ανεβασμένο» από το Facebook και στο αρχικό δεν υπήρχε ούτε ένας τόνος):

«Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος που κρύβει τα συναισθήματά του... όποια και αν είναι αυτά... αντιθέτως υπήρξα άνθρωπος που λάτρευε τη δημοσιότητα και καννιβαλιζόταν από αυτήν... σε παρελθοντικούς χρόνους έφτασα σε σημείο απόλυτης ξεφτίλας και τρασισμού σε τηλεοπτικά παράθυρα και κιτρινιάρικα γκοσιποπεριοδικά... θα προστατεύσω τη σχέση μου και τον σύντροφό μου με νύχια και με δόντια... οι φωτογραφίες και το in relationship status έγιναν από χαρά αλλά και γιατί ούτε εγώ ούτε ο σύντροφός μου ντρεπόμαστε για αυτό... όμως τα μμε είναι αδηφάγα, πρόστυχα, κακόβουλα και ιδιοτελή... ήδη έχει προκληθεί ένα τσουνάμι ιντερνετικά σε μπλογκς αλλά και σε εφημερίδες τύπου εσπρέσσο με πρωτοσέλιδα... δεκάδες δημοσιογράφοι μου... μας... έστειλαν μηνύματα τρίβοντας τα χέρια τους... όμως τα παθήματα γίνονται μαθήματα... η προσωπική μου... μας... ζωή δεν αφορά κανέναν... και αν κάποιος πει... μα είστε δημόσια πρόσωπα θα απαντήσω ότι αυτή η καραμελλίτσα είναι πικρή πλέον... και την φτύνουμε... με λυπεί το γεγονός ότι δεν θα πάω ούτε στην εκπομπή του φίλου μου πέτρου κωστόπουλου που με έχει στηρίξει τα μάλα τις περασμένες δεκαετίες... υστερόγραφο... η πρόταση του πέτρου έγινε πριν τα τελευταία γεγονότα... το μόνο που ζητώ πια είναι να ζήσω την ζωή μου με αξιοπρέπεια, με σεβασμό στις επιλογές μου... μας... και με ήθος... και το ήθος δεν διαφαίνεται από αυτά που έχεις περάσει στην ζωή σου ή από το πόσοι έχουν βρεθεί στο κρεββάτι σου, αλλά από αυτό που κρύβεις στην καρδιά σου.. δική σας πάντα... jx»

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share