Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παλαιό Φάληρο: Καμένο βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών με τα καλάσνικοφ!

17 Οκτωβρίου 2017 15:40
Παλαιό Φάληρο: Καμένο βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών με τα καλάσνικοφ!

Tο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκε καμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο αδίστακτοι δράστες με την απειλή όπλου, πριν εισβάλουν στο μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, είχαν κλέψει το όχημα που χρησιμοποίησαν από νεαρό οδηγό, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να παρκάρει, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της ληστείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ!



Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα φώναξαν ληστεία και χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο.

Την ίδια στιγμή έξω από το κατάστημα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του ο οποίος στη θέα των ληστών μπήκε στο κατάστημα και ήρθε στα χέρια με τον έναν εκ των δύο ληστών.

Ο άλλος κουκουλοφόρος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πυροβόλησε - κατά πληροφορίες οχτώ φορές - και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ!

Αντίθετα ο πρώτος ληστής, στον οποίο είχε ορμήξει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ και ο οποίος όπως αποδείχθηκε είναι ένας 24χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε και με τη βοήθεια και άλλων περαστικών εξουδετερώθηκε πλήρως.

Ο δράστης ο οποίος διέφυγε, λίγα μέτρα πιο κάτω, στην οδό Μηδείας, έβαλε φωτιά στο όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν. Από την φωτιά δεν γλίτωσε και το αυτοκίνητο ενός μεσήλικα που κατοικεί στη γειτονιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share