Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παλαιό Φάληρο: Επεισοδιακή σύλληψη ληστή από πολίτες - Τον έδειραν και τον έστειλαν στο... νοσοκομείο! (Photos)

17 Οκτωβρίου 2017 12:17
Παλαιό Φάληρο: Επεισοδιακή σύλληψη ληστή από πολίτες - Τον έδειραν και τον έστειλαν στο... νοσοκομείο! (Photos)

Χωρίς τον ξενοδόχο λογάριασαν δύο ληστές τα ξημερώματα, οι οποίοι μπούκαραν σε ψιλικατζίδικο στο Παλαιό Φάληρο με καλάσνικοφ και ζήτησαν τις εισπράξεις από τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 01:30 δύο άνδρες, κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην οδό Ζησιμοπούλου 91 για να το ληστέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/10) από την Άντα Λεούση!

Ο υπάλληλος του ψιλικατζίδικου φέρεται να αντιστάθηκε και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο ένας ληστής να τον χτυπήσει με κοντάκι στο κεφάλι και να αρχίσει να πυροβολεί στον αέρα.

Την ίδια ώρα έφτασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης που προσπάθησε επίσης να εμποδίσει τους ληστές, όπως και μια 25χρονη κοπέλα. Ιδιοκτήτης και υπάλληλος κατάφεραν να πιάσουν τον έναν από τους δύο ληστές, τον οποίο ξυλοφόρτωσαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, ευτυχώς για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε και ο υπάλληλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο μεταμορφωτικός Δίας στο Σκορπιό ως τον Νοέμβριο! Ποια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Όπως μάλιστα είπε ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο συλληφθής είπε στην αστυνομία ότι ήταν συνολικά τέσσερις οι δράστες, από τους οποίους οι δύο φύλαγαν τσίλιες και οι άλλοι δύο εισέβαλαν στο κατάστημα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, όπου βρέθηκαν οχτώ κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ αναζητείται ο δεύτερος ληστής.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share