Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη η φίλη της Ρωσίδας που σκοτώθηκε ενώ κρεμόταν τόπλες από αμάξι!

13 Οκτωβρίου 2017 15:00
Συνελήφθη η φίλη της Ρωσίδας που σκοτώθηκε ενώ κρεμόταν τόπλες από αμάξι!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε εχθές η είδηση του τραγικού θανάτου μιας Ρωσίδας τουρίστριας, η οποία σκοτώθηκε ενώ κρεμόταν τόπλες έξω από παράθυρο αυτοκινήτου, όταν το κεφάλι της συγκρούστηκε με μια πινακίδα.

Το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε η φίλη της Νατάλια Μποροντίνα, η οποία συνόδευε την άτυχη 35χρονη στις διακοπές της στη Δομινικανή Δημοκρατία, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Σε αυτό, η Μποροντίνα εμφανίζεται να βγάζει το πάνω μέρος του κορμιού της, το οποίο είναι γυμνό, έξω από το παράθυρο, ενώ παράλληλα κάνει αστεία με την φίλη της που οδηγεί και τραβάει με την κάμερα του κινητού της τα «καμώματα» της κοπέλας.
Την ώρα που φλερτάρει υπαινικτικά με τον φακό, ξαφνικά το σώμα της «χτυπά» με ορμή σε μια πινακίδα που βρίσκεται κοντά στο οδόστρωμα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό της, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Όπως μεταδίδει σήμερα η Mirror, η 32χρονη Ιβάνα Μποϊρατσούκ που τράβηξε την τραγωδία με το κινητό της συνελήφθη σήμερα από τις Αρχές της Δομινικανής Δημοκρατίας, με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν η γυναίκα θα κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τον θάνατο της φίλης της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκ για την Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχει τέλος ο κατήφορος στην τηλεθέαση! Δεν φαντάζεστε τι νούμερα σημείωσε

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία εντόπισε την πινακίδα πάνω στην οποία συγκρούστηκε το σώμα της άτυχης γυναίκας και τα σημάδια από τα λάστιχα δείχνουν ότι το αμάξι την ώρα του δυστυχήματος είχε βγει από τον δρόμο.

Η Ναταλία Μποροντίνα είχε έναν 11χρονο γιο και, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν όνειρο ζωής για εκείνη, καθώς αποταμίευε χρήματα πολύ καιρό για να το πραγματοποιήσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share