Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

“Είχε προηγηθεί ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημά της…” - Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη Νανά Καραγιάννη 4 μήνες μετά τον θάνατό της!

13 Οκτωβρίου 2017 11:23
“Είχε προηγηθεί ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημά της…” - Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη Νανά Καραγιάννη 4 μήνες μετά τον θάνατό της!

Ήταν 27 Ιουνίου, όταν η Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο. Η δημοσιογράφος με το πηγαίο χιούμορ «έσβησε», παλεύοντας ακόμα με τη νευρική ανορεξία.

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Δάρδα έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο για τη φίλη της στην Espresso. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα κρίσιμα λεπτά που η Νανά της είπε να την πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν είχε κανέναν άλλο, καθώς και το “ευχαριστώ” που της είπε να πει δημόσια εκ μέρους της, στον διοικητή του «Αγία Όλγα».

«Τέσσερις μήνες πέρασαν από την ημέρα που τα γαλάζια ζωηρά μάτια της Νανάς Καραγιάννη βυθίστηκαν στο σκοτάδι. Τώρα που επικρατεί σιωπή και η μνήμη της ξεχάστηκε από τον όχλο θα εκπληρώσω την επιθυμία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Η Ντόρα Μπακογιάννη μαθαίνει on air την στυγερή δολοφονία του στενού της φίλου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο! (video)

Την τελευταία πενταετία πίναμε συχνά καφέδες, αλλά κουβέντες για την ανορεξία δεν κάναμε. Πήγαινα με τα νερά της και λέγαμε για χίλια δυο άλλα όσο εκείνη μασουλούσε κουλουράκια, τυρόπιτες, cupcakes, ύστερα εξαφανιζόταν για λίγο στο wc και επέστρεφε. Στην τελευταία μας συνάντηση, τον περασμένο Μάιο, μου εξομολογήθηκε ότι δεν ένιωθε καλά και το ρίξαμε στα αστεία για τους ψεκασμούς των πληθυσμών. Την επομένη, όμως, μεταφέρθηκε στην «Αγία Όλγα», όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Είχε προηγηθεί εκείνο το πρωινό ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημα της: «Ελα, πάρε με. Δεν είμαι καλά, δεν έχω κανέναν άλλον να με πάει στο νοσοκομείο» μου είπε ξέπνοα και το έκλεισε. Κοκάλωσα. Δεν γνώριζα τη διεύθυνση του σπιτιού της και σε μια από τις πολλές κλήσεις αγωνίας μου κάποια στιγμή απάντησε: “Είμαι με τον πατέρα μου και πάμε στο νοσοκομείο. Πάρε τον διοικητή και πες του να με περιμένουν. Σβήνω”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου! (video)

Έκανα ό,τι μου είπε και όντως την περίμεναν οι θεράποντες γιατροί στα επείγοντα, όπως στις κινηματογραφικές ταινίες. Αυτό μου εξομολογήθηκε αργότερα, όταν πήρε εξιτήριο. “Αυτή η κλινική είναι το γούρι μου! Πάω τέζα, βγαίνω καινούργια” έλεγε και γελούσε. “Δεν έχω πει ευχαριστώ στον διοικητή. Σε παρακαλώ, με την πρώτη ευκαιρία να το πεις ή ακόμη και να το γράψεις, μην το ξεχάσεις”.

Δεν το ξέχασα, λίγο μόνο καθυστέρησα, Νανά. Συγγνώμη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share