Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα χρηματικά ποσά που διεκδικούν Αρναούτη – Κυριάκου, μετά το τροχαίο! Η αναπηρία και οι βεβαιώσεις των γιατρών!

10 Οκτωβρίου 2017 14:49
Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα χρηματικά ποσά που διεκδικούν Αρναούτη – Κυριάκου, μετά το τροχαίο! Η αναπηρία και οι βεβαιώσεις των γιατρών!

Από την Δήμητρα Παυλάτου…

Στο αρχείο μπήκε και επίσημα πλέον η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, που έκοψε το νήμα της ζωής του, αλλά τραυμάτισε σφοδρά και άλλες δύο κοπέλες, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου!

Το πόρισμα του εισαγγελέα, έδειχνε πως στην θέση του οδηγού καθόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μετά την απόφαση αυτή, η οικογένεια του, ετοιμάζεται για νέο «αγώνα», ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες από την αρχή, θέλοντας να δείξουν πως δεν ήταν τελικά ο οδηγός ο Παντελής, διαφωνώντας με το πόρισμα του εισαγγελέα!

Ένας φαύλος κύκλος ξεκίνησε, αφού οι οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, φαίνεται να μην κάνει πίσω, μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Αλλά δεν θα σταθώ εδώ… γιατί δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα σας πάω στο κομμάτι, της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου οι οποίες ήταν συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή την μοιραία μέρα. Τι διεκδικούν πλέον τα δύο κορίτσια… Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που ζητούν από την ασφαλιστική εταιρεία; Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share