Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πατήσια: Ακόμη μια δολοφονική επίθεση σε βάρος μετανάστη στα Πατήσια (Photo)

10 Οκτωβρίου 2017 12:26
Πατήσια: Ακόμη μια δολοφονική επίθεση σε βάρος μετανάστη στα Πατήσια (Photo)

Μία ακόμα επίθεση σε βάρος μετανάστη καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο στη συμβολή της λεωφόρου Ν. Ηρακλείου με Τραλλέων, στα Άνω Πατήσια, λίγες ώρες μετά τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος άλλου μετανάστη στον Ασπρόπυργο.

Ο Ουσμάν Μοχάμεντ λιντσαρίστηκε από ομάδα περίπου δέκα ατόμων ενώ επέστρεφε σπίτι του από την εργασία του.

Όλα έγιναν στις 3 τα ξημερώματα, στην περιοχή των Άνω Πατησίων – Λαμπρινής, όταν ο 30χρονος Ουσμάν έφευγε από το εστιατόριο που εργάζονταν για να επιστρέψει στην οικία του και δέχτηκε τη βάναυση επίθεση από την ομάδα τα μέλη της οποίας ήταν ηλικίας 20-30 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Στην εντατική αθλητής της Εθνικής Ελλάδος! (photo)

Ο Ουσμάν Μοχάμεντ λιποθύμησε από τα χτυπήματα και όταν συνήλθε, επέστρεψε στη δουλειά του, όπου τον μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» με τραύματα στο πρόσωπο, με σπασμένη τη μύτη και εκδορές στα χέρια.

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ

«Ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά μετανάστη εργαζόμενου σε εστιατόριο στην Λαμπρινή

Το Σάββατο 7/10 στις 3πμ, ο Ουσμάν Μοχάμεντ, 30 ετών, ενώ έφευγε από το εστιατόριο όπου δουλεύει και πήγαινε για να πάρει το λεωφορείο στην Λ.Ηρακλείου και Τραλλέων δέχτηκε επίθεση- λιντσάρισμα από ομάδα 10-12 ατόμων , ηλικίας 20-30 ετών.

Το περικύκλωσαν και άρχισαν να το χτυπάνε και να το κλωτσάνε ως αγέλη. Λιποθύμησε από τα χτυπήματα και όταν συνήλθε επέστρεψε στη δουλειά του όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύματα στο πρόσωπο, με σπασμένη τη μύτη και γδαρμένα τα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουκάραμε στο καμαρίνι της Μενεγάκη στον ALPHA! Τα ρούχα που ξεχείλιζαν από τις ντουλάπες και οι οικογενειακές φωτογραφίες με τον Ματέο και τα παιδιά (Photos)

Ο ίδιος γνωρίζει λίγα ελληνικά και δεν αντιλήφθηκε τι του φώναζαν όταν τον χτυπούσαν.

Τελευταία, πυκνώνουν και εξαπλώνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά εργατών μεταναστών στη περιοχή φτάνοντας τις τέσσερις τον τελευταίο μήνα, στην Ν.Ιωνία, Ν.Ηράκλειο, Αγ.Ανάργυροι, Κόκκινος Μύλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την πρώτη διαφήμιση με gay ζευγάρια κυκλοφόρησαν τα Jumbo! (video)

Οι επιθέσεις φασιστών σε μετανάστες εργάτες γης στην Γκορυτσά συνεχίζονται εδώ και ένα χρόνο ενώ παραμένουν ασύλληπτοι παρά το ότι είναι γνωστοί στην Αστυνομία.

Η απάντηση θα δοθεί στην Πανελλαδική Συνέλευση και την Διεθνή Συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στις 14-15 Οκτώβρη, με έναρξη το Σάββατο 14/10 στις 1μμ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρούφ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share