Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Διευθυντής σχολείου είχε κάνει το γραφείο του... «ναό του έρωτα»! (Photo & Video)

8 Οκτωβρίου 2017 19:46
Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Διευθυντής σχολείου είχε κάνει το γραφείο του... «ναό του έρωτα»! (Photo & Video)

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ύστερα και από την καταδίκη πρώην διευθυντή σχολικού συγκροτήματος στη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 4 χρόνια σχέσης! Αντί να... παντρευτούν τα διέλυσαν όλα (Photos)

Ο 72χρονος σήμερα Τζέιμς Στιούαρτ ο οποίος είχε συνταξιοδοτηθεί από τη διεύθυνση του Sawtry Village Academy από το 2014, καταδικάστηκε πρόσφατα από βρετανικό δικαστήριο για τις ενέργειές του ως διευθυντής του σχολείου.

Μεταξύ άλλων, ο Τζέιμς Στιούαρτ κατηγορήθηκε για απάτες κι υπεξαίρεση χρημάτων για το διάστημα που είχε διατελέσει διευθυντής του σχολείου, ενώ σε μικρότερη ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε κι ο υποδιευθυντής του ίδιου σχολείου.

Η έρευνα για τα παραπάνω αδικήματα διενεργήθηκε από τις αστυνομικές υπηρεσίες ύστερα από καταγγελίες συναδέλφων του για κακοδιαχείριση των οικονομικών του σχολείου αλλά και για ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο συχνά μεθούσε, επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο χώρο του γραφείου του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που απουσίαζε αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά του για να παρακολουθήσει ιπποδρομίες ή να κάνει διακοπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – βόμβα: Η ημερομηνία γάμου της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς! (Photo)

Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη, όμως, έγινε όταν ήρθαν στο φως, στοιχεία που δείχνουν πως είχε μετατρέψει το γραφείο του σε «ναό του σεξ» με κάθε είδους ερωτικά βοηθήματα, όπως δονητές, μαστίγια και κούτες με προφυλακτικά, ενώ καταγγελίες κάνουν λόγο ακόμα και για όργια εντός του χώρου του σχολείου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share