Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Παραπέμπεται σε δίκη για το «Ερρίκος Ντυνάν» ο Ανδρέας Μαρτίνης

6 Οκτωβρίου 2017 18:46
Παραπέμπεται σε δίκη για το «Ερρίκος Ντυνάν» ο Ανδρέας Μαρτίνης

Την παραπομπή σε δίκη του Ανδρέα Μαρτίνη, πρώην προέδρου του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και της σύζυγό του Γεωργίας αλλά και του επιχειρηματία Δημήτρη Κάμπη, εισηγείται η εισαγγελέας Εφετών, Σταυρούλα Στεφανάτου, δείχνοντας το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για πασίγνωστο επιχειρηματία: Σκοτώθηκε ο γιος του σε τροχαίο! (Photos)

Η εισαγγελέας Εφετών που μελέτησε τη δικογραφία για τις προμήθειες του νοσοκομείου από τη γερμανική εταιρεία Hospitalia International, με πρότασή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, η Σταυρούλα Στεφανάτου εισηγείται την παραπομπή των τριών κατηγορουμένων σε δίκη για την υπόθεση της γερμανικής εταιρίας, η οποία φέρεται να κατέβαλε «μίζα» ύψους 3,1 εκατομμυρίων μάρκων προκειμένου να προτιμηθεί για την κάλυψη αναγκών ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, του Ντυνάν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ποσό της δωροδοκίας, που λογίζεται ως ζημιά του νοσοκομείου, κατέληξε μέσω έξι λογαριασμών σε τράπεζα της Ελβετίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννα στην showbiz: Έγιναν για 2η φορά γονείς και μας συστήνουν το μωράκι τους!

Για την υπόθεση της επίμαχης προμήθειας ο 75χρονος Ανδρέας Μαρτίνηςείχε προφυλακιστεί και πριν λίγο καιρό και αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.

Τον τελικό λόγο για την παραπομπή σε δίκη έχει το Συμβούλιο Εφετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share